Diplomski radovi / Graduate Thesis
Patrik El Habbab: Reološka i fizikalna svojstva mliječnih i tamnih čokolada s hrvatskog tržišta. 3. 7. 2024. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977181
Marija Smiljanić: Svojstva kakaove ljuske i proteina boba tretiranih visokonaponskim električnim pražnjenjem. 27. 9. 2024. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011878
Tea Varga: Proizvodnja tamne čokolade s dodatkom vlakana kakaove ljuske u laboratorijskim uvjetima. 19. 9. 2025. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134338
Ana Kukrika: Fizikalna svojstva aerogelova proizvedenih od proteina sirutke. 2025. (mentor: Marija Banožić, APTF Mostar)
Iva Jelić: Reološka i fizikalna svojstva krem proizvoda obogaćenih proteinima boba (Vicia faba L.). 2025. (mentor: Marija Banožić, APTF Mostar)
Završni radovi / Undergraduate Theses
Stela Čabaj: Primjena oleogelova u proizvodnji krem-proizvoda. 27. 1. 2025. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:515880
Mateo Krpan: Smanjenje udjela masti u čokoladi – izazovi i potencijalna rješenja. 26. 8. 2025. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:892724
Sonja Rupa: Upotreba kakaove ljuske u proizvodnji hrane – prednosti i nedostaci. 10. 9. 2025. (mentor: Đurđica Ačkar) https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232498
