Dan mladih istraživača - 14. 6. 2018.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Odjel za kemiju i Odjel za biologiju ove godine po prvi puta organiziraju znanstveni skup „Dan mladih istraživača“ koji će se održati u četvrtak 14. lipnja 2018. godine u Auli Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera  u Osijeku s ciljem okupljanja mladih znanstvenika i istraživača Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koji pripadaju srodnim područjima znanosti.

Skup će pružiti priliku mladim istraživačima (doktorandima i poslijedoktorandima) prezentaciju svojih rezultata istraživanja, upoznavanje i razmjenu ideja te prikupljanje novih znanja i iskustava. Na Skupu će se mladi istraživači moći predstaviti usmenim izlaganjem znanstvenih istraživanja nastalih izradom doktorske disertacije i/ili sudjelovanja na znanstvenim projektima.

Misao vodilja organiziranja skupa „Dan mladih istraživača“, osim poticanja interdisciplinarnosti, je što će Skup omogućiti razmjenu i stvaranje novih ideja i prijateljstava te uvelike doprinijeti stjecanju znanja, vještina i kompetencija neophodnih za rad na znanstveno-istraživačkom i nastavnom polju.

Međusobno povezivanje mladih sa sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku je potrebno i sigurno se na ovakvim temeljima stvara buduća zajednička suradnja.

Sve informacije o samom skupu nalazi se na web stranici skupa: https://istrazivaci-os.com.hr/. Na istoj poveznici nalazi se i program skupa kao i knjiga sažetaka.

 

Predsjednica organizacijskog odbora skupa:

izv. prof. dr. sc. Stela Jokić

 

Naslovnica Obavijesti Naslovnica Poziv na skup Dan mladih istraživača!