IAESTE

IAESTE Hrvatska je dio IAESTE International mreže (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience)


To je udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti, nepolitička, neovisna, nevladina i neprofitna organizacija, registrirana kao udruga studenata. Kroz ovu udrugu provode se razmjene kvalitetnih stručnih praksi kako bi se osigurao stručni razvoj studenata članova udruge te promoviralo međunarodno razumijevanje i suradnja među studentima, akademskim institucijama, poslodavcima i širom zajednicom.


Ciljevi Udruge su: 

  • studentima hrvatskih visokoškolskih ustanova pribaviti kvalitetnu stručnu praksu releventnu za njihove studije,
  • pružiti mogućnost stranim studentima da obavljaju stručnu praksu u Hrvatskoj, 
  • stranim studentima i njihovim hrvatskim domaćinima biti izvor kulturnog obogaćivanja.


IAESTE Hrvatska ima podružnicu i na Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku. 

Studenti Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek mogu preko IAESTE udruge odrađivati kvalitetne stručne prakse u inozemstvu i time steći veliko iskustvo potrebno za daljnje napredovanj u karijeri. Više informacija može se pronaći preko:

Lokalnog odbora Osijek

Natalija Šantić, tajnik

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

IAESTE poziva sve zainteresirane studente da plaćenom praksom u inozemstvu usavrše svoje znanje, postanu stručnjaci, steknu nezaboravna iskustva, upoznaju nove kulture i putuju diljem svijeta!


Uvjeti prijave i tekst Natječaja dostupni su na iaeste.hr/natjecaj , a za sva pitanja obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  


Natječaj je otvoren od ponedjeljka 27. siječnja 2020. do nedjelje 19. veljače 2020. uključivo.


Nestrpljiv si i ne možeš dočekati Natječaj? Pozivamo te da se registriraš na platformu za razmjenu iaeste.net jer te tamo čeka preko 200 praksi!“