izv. prof. dr. sc. Mirela Planinić

Znanstveno područje: Biotehničke znanosti

Znanstveno polje: Prehrambena tehnologija

Znanstveno - nastavno zvanje: Izvanredni profesor


Popis radova (CROSBI)

Kontakt

Adresa:
Franje Kuhača 18
 
31107 Osijek, CROATIA
tel:
031 224 334
fax:
031 207 115
email
mirela.planinic@ptfos.hr

eCVF

OSOBNI PODACI
 
 
Ime i prezime
Mirela Planinić
Adresa
Franje Kuhača 18, 31107 Osijek
Telefon
031/224-300
Telefaks
031/207-115
Elektronička pošta, Web adresa
mirela.planinic@ptfos.hr
Državljanstvo
Hrvatsko
Datum rođenja
14.11.1970.
Matični broj iz Upisnika znanstvenika
231563
.
 
RADNO ISKUSTVO
 
.
 
Datumi (od - do)
05.07.1999.-
Ustanova zaposlenja
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatska
Naziv radnog mjesta
asistent/docent na Katedri za tehnološke operacije
Funkcija
asistent/docent na Katedri za tehnološke operacije
Područje rada
Toplinski i separacijski procesi, jedinične operacije
.  
ŠKOLOVANJE
 
.
 
Datum
11.04.2008.
Mjesto
Osijek
Ustanova
Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek
Zvanje
Doktor znanosti iz područja Biotehničkih znanosti, znanstveno polje Prehrambena tehnologija
.  
Datum
22.07.1998.
Mjesto
Osijek
Ustanova
Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek
Zvanje
Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije
.  
USAVRŠAVANJE
 
.  
OSOBNE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
 
.
 
Materinji jezik
Hrvatski
Strani jezici
 
Jezik
Engleski
Govori
Dobro
Piše
Dobro
Čita
Dobro
.
 
SOCIJALNE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
 
  Sklonost timskom radu, prihvaćanju novih ideja i spoznaja, odgovornost
.  
ORGANIZACIJSKE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
 
  član Tajništva međunarodnog kongresa "Brašno-Kruh"
(1999., 2001., 2003., 2005., 2007., 2009.)
.  
TEHNIČKE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
 
  Rad na računalu
.  
OSTALE VJEŠTINE I KOMPETENCIJE
 
.
 
VOZAČKA DOZVOLA
B kategorije
 
 
DODATNI PODACI
 
.  
PRIVITCI
Download eCVFpdf

Nastavni rad

Nastavna djelatnost Predmet
Doktorski studij Prijenos topline i tvari u procesiranju hrane
  Numeričke metode u prehrambeno-procesnom inženjerstvu
  Specijalne tehnike sušenja i suvremene sušionice u prehrambeno procesnom inženjerstvu
.  
Diplomski studij Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu
. Jedinične operacije u procesnom inženjerstvu
  Procesno ekološko inženjerstvo
.  
Preddiplomski studij Prijenos tvari i energije
.  
Veleučilište u Požegi stručni studij Prehrambena tehnologija:
Tehnološke operacije

Znanstveni rad

Naziv projekta: Modeliranje i simuliranje procesa sušenja i ekstrakcije u proizvodnji hrane
Šifra projekta: 113-1130471-0338

Suradnik na projektu: Razvoj integriranih postupaka i procesa dehidratacije bioloških materijala
Šifra projekta: 113-0000000-3497