Cjeloživotno učenje je jedan od ključnih sektora svake ekonomije i jedna od poluga razvoja konkurentnosti svakog društva. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek (PTF) nastoji intezivirati suradnju s gospodarstvom kroz različite edukacijske programe. Tijekom 2011. godine, PTF je započeo realizaciju različitih programa cjeloživotnog učenja čime u cjelini ostvaruje sve komponente bolonjskog procesa. Uspješnom realizacijom ovih programa, PTF je dodatno ojačao svoju funkciju javne obrazovne i znanstvene ustanove te učvrstio odnose sa subjektima iz poslovnog okruženja.

Kontinuirano ćemo raditi na poboljšanju komunikacije i suradnje između Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek i gospodarskih subjekata kako bi zajednički kreirali nove edukacijske programe u skladu sa potrebama gospodarstva i tržišta rada.

Programi cjeloživotnog učenja:

Program testiranja, treninga i edukacije za senzorsku analizu meda

Program edukacije proizvođača slavonske kobasice na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG)

Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek 

Program edukacije proizvođača sira na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG-ima)

Uspostava sustava sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima i malim poduzećima

Edukacija proizvođača slavonskog kulena na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG)

Industrijsko sušenje

Kvaliteta voća i povrća, skladištenje, priprema za prodaju i preradu

Senzorska analiza u prehrambenoj industriji

Zdravlje iz tanjura

Suvremeni tehnološki postupci proizvodnje voćnih destilata

Javite nam se za dodatne informacije, pošaljite komentare, sugestije i sl.

Kontakt:

prof. dr. sc. Drago Šubarić, dekan
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 304
Fax: 031 207 115
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

izv. prof. dr. sc. Mirela Planinić
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 332
Fax: 031 207 115
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

prof. dr. sc. Jurislav Babić, prodekan za znanost
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 333
Fax: 031 207 115
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

prof. dr. sc. Borislav Miličević
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 300
fax: 031 224 115
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

 

Održani treninzi

Održan trening Industrijsko sušenje za prvu skupinu polaznika
Održan trening Industrijsko sušenje za drugu skupinu polaznika

Održan trening za prvu skupinu polaznika Kvaliteta voća i povrća, skladištenje, priprema za prodaju i preradu 
Održan trening za drugu skupinu polaznika Kvaliteta voća i povrća, skladištenje, priprema za prodaju i preradu

Održan trening Senzorska analiza u prehrambenoj industriji

Održan trening Zdravlje iz tanjura
Održan trening Zdravlje iz tanjura za drugu skupinu polaznika

 

Naslovnica Edukacije - Cjeloživotno učenje