izv. prof. dr. sc. Hrvoje Pavlović

hrvoje_pavlovic

Znanstveno područje: Biotehničke znanosti

Znanstveno polje: Prehrambena tehnologija

Znanstveno - nastavno zvanje: Izvanredni profesor


Popis radova (CROSBI)

Kontakt

Adresa:
Franje Kuhača 18
 
31107 Osijek, CROATIA
tel:
031/224-344
fax:
031 207 115
email
hrvoje.pavlovic@ptfos.hr

Nastavni rad

Nastavna djelatnost Predmet
.  
Diplomski studij
. Brze metode u analizi hrane
.  
Preddiplomski studij Mikrobiologija hrane

Znanstveni rad

Naziv projekta: Sinergističke smjese u antifungalnoj i antimikotoksigenoj zaštiti hrane
Šifra projekta: 113-1130473-0334

Radovi i vanjske suradnje

  • Slačanac, V., Hardi, J., Pavlović, H., Lučan, M., Vlainić, M.: Heat and Cold Sterilization of  Fermented Cow`s and Goat Whey: Influence on Chemical Composition. Proceedings of 4 th  Central European Congress on Food 6 th Croatian Congress of Food Technologist, Biotechnologist and Nutritionists,15. – 17. May, 2008. Cavtat, Croatia, 219 – 224.
  • Voditelj bilateralnog projekta: „Mycotoxin synthesis inhibition by collaboration with Chinese Herbs and the application in food industry for the purpose of  food protection“ s N.R. Kinom.
  • Suradnik na bilateralnom projektu: „Application of MALDI mass spectrometry in protein and intact cell analysis s Austrijom.