O predmetu

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda.pdf

Ishodi učenja i način polaganja ispita

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_ishod.pdf

Konzultacije

Nastavnik/suradnik: prof. dr. sc. Drago Šubarić
Vrijeme: ponedjeljkom 9.00 - 10.00 h
Prostorija: 22/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

Nastavnik/suradnik: prof. dr. sc. Jurislav Babić
Vrijeme: četvrtkom 13.00 - 14.30 h
Prostorija: 2/20
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

Nastavnik/suradnik: izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Vrijeme: svaki radni dan 9.00 - 10.00 h
Prostorija: 21/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

Nastavnik/suradnik: doc. dr. sc. Antun Jozinović
Vrijeme: svaki radni dan 9.00 - 10.00 h
Prostorija: 48/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.