O predmetu

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda.pdf

Ishodi učenja i način polaganja ispita

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda_ishod.pdf

Konzultacije

Nastavnik/suradnik: dr. sc. Drago Šubarić, red. prof.
Vrijeme: ponedjeljkom 9.00-10.00
Prostorija: 22/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema prethodnom dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

 

Nastavnik/suradnik: dr. sc. Jurislav Babić, izv. prof.
Vrijeme: četvrtkom 13.00-14.30
Prostorija: 7/20
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema prethodnom dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

 

 

Nastavnik/suradnik: dr. sc. Đurđica Ačkar, doc.
Vrijeme: svaki radni dan 9.00-10.00
Prostorija: 21/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema prethodnom dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.

 

 

 

Nastavnik/suradnik: Antun Jozinović, mag. ing.
Vrijeme: svaki radni dan 9.00-10.00
Prostorija: 61/18
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Napomena: Konzultacije se, prema prethodnom dogovoru, mogu održavati i u drugom terminu.