.

VAŽNI DATUMI

Dostava sažetaka:  25.4.2022.  3.5.2022.

Prijava sudjelovanja i uplata kotizacije: 13.5.2022.

Dostava cjelovitih radova:  15.7.2022.

    Ime*

    Prezime*

    Institucija*

    Adresa institucije*

    OIB institucije

    Država*

    E-mail*

    Vrsta kotizacije*

    Naslov rada uz koji se veže kotizacija

    UČITAJTE POTVRDU O STUDENTSKOM STATUSU

    .

    KOTIZACIJE

    Puna kotizacija + stručni obilazak Vukovarskog vodotornja i Muzeja Vučedolske kulture  600,00 HRK (80 EUR)

    Puna kotizacija  500,00 HRK (65 EUR)

    Poslijediplomandi (uz potvrdu)  300,00 HRK (40 EUR)

    Studenti preddiplomskih i diplomskih studija BESPLATNO (obavezna registracija)

    *PDV uključen

    Sve kotizacije uključuju sudjelovanje u radu Konferencije, Zbornik sažetaka, osvježenje za vrijeme stanki i ručak.

    Jedna kotizacija omogućuje prijavu najviše dva sažetka/rada istog autora.

    Studenti preddiplomskih i diplomskih studija mogu uz OBVEZNU prethodnu registraciju sudjelovati u radu konferencije BESPLATNO! Organizacijski odbor zadržava pravo provjere statusa studenta na matičnoj instituciji.

    .

    PODACI ZA UPLATU

    Kunsko plaćanje*

    Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

    Franje Kuhača 18, 31000 Osijek

    Addiko Bank d.d.

    IBAN code: HR1725000091102017142

    OIB: 96371000697

    Svrha doznake: VODA 2022_Prezime i ime autora

    *Na uplatnici obvezno navesti Naziv, adresu i OIB uplatitelja

    .

    Devizne uplate*

    Faculty of Food Technology Osijek

    Franje Kuhača 18, 31000 Osijek

    Addiko Bank d.d.

    IBAN code: HR1725000091102017142

    SWIFT/BIC code: HAABHR22

    With notification: WATER 2022_Surname and name of author

    *Please, state full name, address and VAT number of the payer. Please, before sending the money check with your bank if the field Details of Charges are marked as OUR. We will not accept the transaction if details of Charges are marked as SHA (Shared) or Ben (Beneficiary)