.

VAŽNI DATUMI

18.02.2019. KRAJNJI ROK:  25.02.2019. Dostava sažetaka

11.03.2019. – KRAJNJI ROK:  18.03.2019. Prijava sudjelovanja i uplata kotizacije

01.07.2019. produženo do 15.07.2019. – Dostava cjelovitih radova

Ime*

Prezime*

Institucija*

Adresa institucije*

Država*

E-mail*

Vrsta kotizacije*
PunaPuna + stručni obilazak Vinarije BeljeStudentska (uz potvrdu)

Naslov rada uz koji se veže kotizacija*

UČITAJTE POTVRDU O STUDENTSKOM STATUSU

.

KOTIZACIJE

Puna kotizacija + stručni obilazak vinarije u Baranji   500,00 HRK (65 EUR)

Puna kotizacija  400,00 HRK (50 EUR)

Poslijediplomandi (uz potvrdu)  300,00 HRK (40 EUR)

*PDV uključen

Sve kotizacije uključuju sudjelovanje u radu Konferencije, Zbornik sažetaka i Zbornik radova, osvježenje za vrijeme stanki i ručak.

Jedna kotizacija omogućuje prijavu najviše dva sažetka/rada.

.

PODACI ZA UPLATU

Kunsko plaćanje*

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Franje Kuhača 20, 31000 Osijek

Addiko Bank d.d.

IBAN code: HR1725000091102017142

OIB: 96371000697

Svrha doznake: VODA 2019_Prezime i ime autora

*Na uplatnici obvezno navesti Naziv, adresu i OIB uplatitelja

.

Devizne uplate*

Faculty of Food Technology Osijek

Franje Kuhača 20, 31000 Osijek

Addiko Bank d.d.

IBAN code: HR1725000091102017142

SWIFT/BIC code: HAABHR22

With notification: WATER 2019_Surname and name of author

*Please, state full name, address and VAT number of the payer. Please, before sending the money check with your bank if the field Details of Charges are marked as OUR. We will not accept the transaction if details of Charges are marked as SHA (Shared) or Ben (Beneficiary)