21. Ocjenjivanje kvalitete Rakija i ostalih alkoholnih pića

Poštovane/i,

izuzetna mi je čast pozvati Vas na 21. Ocjenjivanje kvalitete rakija i ostalih alkoholnih pića u organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, Osječko-baranjske županije i Turističke zajednice grada Osijeka. Izuzetna nam je čast da i ovo ocjenjivanje nastavljamo u suradnji s WSET edukatorom Darijom Grabarićem.

Rok za dostavu uzoraka: do 01. 11. 2025.

Datum ocjenjivanja: 17.-24. studenog 2025. godine 

*Uz senzorsku procjenu svakom uzorku bit će određen udio alkohola, ukupni ekstrakt i gustoća.

Proglašenje pobjednika i dodjela priznanja i nagrada održat će se 13. 12. 2025. u Gospodarskom centru Osijek u sklopu festivala otvorenog za javnost te ćete imati priliku prezentirati i prodavati svoje proizvode u prigodno adventsko vrijeme.

Natjecanje će biti medijski popraćeno, a na svečanoj dodjeli nagrada očekuju se i uzvanici iz ugostiteljskog sektora kojima ćete imati priliku predstaviti svoje proizvode.

Pridružite se ovom prestižnom događaju i iskoristite priliku za besplatnu promociju svoje tvrtke i proizvoda!

Srdačan pozdrav,

predsjednik Organizacijskog odbora

izv. prof. dr. sc. Ante Lončarić

     Prijave poslati na e-mail: ante.loncaric@ptfos.hr

Paket A

30 + PDV
  • Određivanje pojedinačnih hlapivih spojeva( Etanol, Metanol, Acetaldehid, 1-Propanol, Etil-acetat, 2- butanol, 2-metil-propanol, Butanol, Acetal, 3-metil- butanol, 2-metil-butanol, Ukupne hlapive tvari) plinskom kromatografijom

Paket B

40 + PDV
  • Određivanje pojedinačnih hlapivih spojeva( Etanol, Metanol, Acetaldehid, 1-Propanol, Etil-acetat, 2- butanol, 2-metil-propanol, Butanol, Acetal, 3-metil- butanol, 2-metil-butanol, Ukupne hlapive tvari) plinskom kromatografijom
  • Određivanje ukupnih kiselina i ekstrakta.

Kontakt – Prijava

Za dodatne informacije obratite se na tel. +385 31 224 350 ili e-mail

Choose File

Pokrovitelji:

Suorganizatori: