OBAVIJEST

Zbog nadogradnje web poslužitelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta postoji mogućnost da sažeci poslani nakon četvrtka, 6. srpnja 2017. godine nisu zaprimljeni. Molimo sve koji su poslali sažetke, a nisu dobili odgovor da su isti zaprimljeni ponove slanje.

Ispričavamo se svima koji su imali poteškoću!

Organizacijski odbor Skupa

OBAVIJEST

Zbog velikog interesa produžuje se rok za slanje sažetaka do 6. rujna 2017. godine.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,
Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, HiST University of Trondheim, Norveška,
Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Osijeku, Medicinski fakultet Sveučilišta u Osijeku,
Kemijsko-tehnološki fakultet Split, Veleučilište u Požegi, Tehnološki fakultet u Tuzli, Udruženje za nutricionizam i dijetetiku BiH, Veterinarski zavod Vinkovci, Farmaceutska komora Tuzlanskog kantona (BiH),
Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar, Hrvatska agencija za hranu,
Društvo kemičara i tehnologa Osijek (DKT Osijek),
Europsko udruženje higijenskog inženjerstva i dizajna (European Hygienic Engineering & Design Group) – EHEDG, The International Union of Food Science and Technology (IUFoST) i Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL)

organiziraju

10. međunarodni znanstveno-stručni skup

HRANOM DO ZDRAVLJA

 koji će se održati 12. i 13. 10. 2017. godine u Osijeku, Hrvatska

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Iznimna mi je čast pozvati Vas u ime Znanstveno-organizacijskog odbora da nam se pridružite obilježavanju Svjetskog dana hrane na međunarodnom znanstveno-stručnom skupu Hranom do zdravlja koji će se održati u Osijeku 12. i 13. listopada 2017. godine.

Ove godine Skup se održava 10. put, a cilj nam je tijekom dva dana okupiti eminentne stručnjake iz akademske zajednice, stručnjake iz industrije, farmaceute, liječnike i sve druge kojima su u fokusu interesa hrana i utjecaj hrane na zdravlje, u bilo kojem aspektu. Veseli me činjenica da su u organizaciju uključene institucije koje svaka na svoj način pokrivaju Skup, a njihov broj i pripadnost različitim znanstvenim i stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju posebnu interdisciplinarnost ovome Skupu.

Stoga Vas s posebnim zadovoljstvom pozivam da se aktivno uključite u rad Skupa i sudjelujete u razmjeni znanja i iskustava, produktivnim raspravama i druženju sa stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

Veselimo se susretu u Osijeku!

S poštovanjem,

U ime Organizacijskog odbora Skupa

prof. dr. sc. Drago Šubarić

English: With Food to Health

Za sve sudionike Skupa u petak, 13. listopada 2017. poslije podne organiziran je izlet u Park prirode Kopački rit