Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,
Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, HiST University of Trondheim, Norveška,
Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Osijeku, Medicinski fakultet Sveučilišta u Osijeku,
Kemijsko-tehnološki fakultet Split, Veleučilište u Požegi, Tehnološki fakultet u Tuzli, Udruženje za nutricionizam i dijetetiku BiH, Veterinarski zavod Vinkovci, Farmaceutska komora Tuzlanskog kantona (BiH),
Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar, Hrvatska agencija za hranu,
Društvo kemičara i tehnologa Osijek (DKT Osijek),
Europsko udruženje higijenskog inženjerstva i dizajna (European Hygienic Engineering & Design Group) – EHEDG, The International Union of Food Science and Technology (IUFoST) i Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL)

organiziraju

10. međunarodni znanstveno-stručni skup

HRANOM DO ZDRAVLJA

 koji će se održati 12. i 13. 10. 2017. godine u Osijeku, Hrvatska

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Iznimna mi je čast pozvati Vas u ime Znanstveno-organizacijskog odbora da nam se pridružite obilježavanju Svjetskog dana hrane na međunarodnom znanstveno-stručnom skupu Hranom do zdravlja koji će se održati u Osijeku 12. i 13. listopada 2017. godine.

Ove godine Skup se održava 10. put, a cilj nam je tijekom dva dana okupiti eminentne stručnjake iz akademske zajednice, stručnjake iz industrije, farmaceute, liječnike i sve druge kojima su u fokusu interesa hrana i utjecaj hrane na zdravlje, u bilo kojem aspektu. Veseli me činjenica da su u organizaciju uključene institucije koje svaka na svoj način pokrivaju Skup, a njihov broj i pripadnost različitim znanstvenim i stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju posebnu interdisciplinarnost ovome Skupu.

Stoga Vas s posebnim zadovoljstvom pozivam da se aktivno uključite u rad Skupa i sudjelujete u razmjeni znanja i iskustava, produktivnim raspravama i druženju sa stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

Veselimo se susretu u Osijeku!

S poštovanjem,

U ime Organizacijskog odbora Skupa

prof. dr. sc. Drago Šubarić

English: With Food to Health

Za sve sudionike Skupa u petak, 13. listopada 2017. poslije podne organiziran je izlet u Park prirode Kopački rit