Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

iznimna mi je čast pozvati Vas u ime Znanstveno-organizacijskog odbora da nam se pridružite na 13. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA, koji će se održati u Osijeku 16. i 17. rujna 2021. godine.

Cilj nam je na ovogodišnjem Skupu tijekom dva dana okupiti eminentne stručnjake iz akademske zajednice, stručnjake iz industrije, nutricioniste, prehrambene tehnologe, farmaceute, liječnike i sve druge kojima su u fokusu interesa hrana i utjecaj hrane na zdravlje, u bilo kojem aspektu. Veseli me činjenica da su u organizaciju uključene institucije koje svaka na svoj način pokrivaju Skup, a njihov broj i pripadnost različitim znanstvenim i stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju posebnu interdisciplinarnost ovome Skupu. Stoga Vas s posebnim zadovoljstvom pozivam da se aktivno uključite u rad Skupa i sudjelujete u razmjeni znanja i iskustava, produktivnim raspravama i druženju sa stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

Skup će biti bodovan kao „Međunarodni tečaj prve kategorije” sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore. Hrvatska Ljekarnička komora ovogodišnji skup „Hranom do zdravlja” vrednuje sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.

Detaljnije na poveznici: https://www.hljk.hr/13th-international-scientific-and-professional-conference-with-food-to-health-e48

 

Veselimo se susretu u Osijeku!

S poštovanjem,

U ime Organizacijskog odbora Skupa

prof. dr. sc. Jurislav Babić