About wpmarija

Ovaj autor još nije popunio nikakve detalje.
So far wpmarija has created 88 blog entries.

Uspješno obranjena doktorska disertacija Marte Ostojčić

By |2025-04-28T12:09:16+02:0025 travnja, 2025|

Marta Ostojčić je u petak, 25. travnja 2025., u Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, uspješno obranjenila doktorsku disertaciju "Imobilizacija Burkholderia cepacia i Pseudomonas fluorescens lipaza na nosače na bazi membrane jaja" pod mentrostvom prof. dr. sc. Sandre Budžaki i komentorstvom prof. dr. sc. Ivice Streleca. Kolegici Marti od srca čestitamo na novoj [...]

Sudjelovanje na 5. međunarodnoj znanstvenoj i stručnoj konferenciji GREEN2024 u Zagrebu

By |2024-12-16T13:16:33+01:006 prosinca, 2024|

Članice šrojektnog tima Mirna Brekalo i Blanka Bilić Rajs sudjelovale su na 5th edition of the esteemed International Scientific and Expert Conference, “Natural Resources, Green Technology, and Sustainable Development/5-GREEN2024" odražanom u Zagrebu od 3. do 5.12.2024 s posterskim priopćenjem Production of Cellulose-Based Enzyme Immobilization Carrier from Brown Onion Skin. [...]

Sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji EMEC24, Alicante, Španjolska

By |2024-12-16T11:48:30+01:002 prosinca, 2024|

Članice projektnog tima, Marta Ostojčić i Marija Stjepanović, sudjelovale su na međunarodnoj konferenciji The European Meeting on Environmental Chemistry (EMEC) u Alicanteu, Španjolska od 26.11. do 29.11.2024. Marta je održala sjajno predavanje na temu Immobilization of Burkholderia cepacia on eggshell membrane based carriers, na koje se nadovezuje i postersko priopćenje naziva [...]

Uspješno održana završna konferencija projekta ReS-Food – Smanjenje nastajanja otpada od hrane i spašavanje viškova hrane

By |2024-10-25T12:49:07+02:0018 listopada, 2024|

Uspješno održana završna konferencija projekta ReS-Food - Smanjenje nastajanja otpada od hrane i spašavanje viškova hrane. Kako utjecati na poslovanje i zajednicu spašavanjem hrane i smanjenjem bacanja hrane? – bio je fokus događaja koji je organizirao Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek kao jedan od članova projektnog tima ReS-Food projekta, usmjeren na supermarkete, [...]

Smanjenje nastajanja otpada od hrane i spašavanje viškova hrane – Završna konferencija ReS-Food projekta

By |2024-10-16T13:57:13+02:0010 listopada, 2024|

Završna konferencija ReS-Food projekta U srijedu, 16.10.2024., održat će se završna konferencija projekta ReS-Food – Reducing Food Waste and Rescue Surplus Food Supplies, pod naslovom Multiplier Event 2 – Croatia u vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossamyera u Osijeku, F. Kuhača 18, s početkom u 10 sati. Na [...]

Helena Švarc uspješno je obranila diplomski rad

By |2024-04-23T11:17:56+02:0027 ožujka, 2024|

U sklopu projekta ImoLipWaste, na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, Helena Švarc je uspješno obranila svoj diplomski rad čija je tema  “Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode”, a izrađen je pod mentorstvom prof. dr. sc. Natalije Velić. Helena je time stekla titulu magistra inženjerka procesnog [...]

Go to Top