Doktorski radovi:

Ime i prezime Naslov doktorskog rada Datum obrane Mentor
Veronika Barišić Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske 8. 4. 2022. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar,     izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak

Diplomski radovi:

Ime i prezime Naslov diplomskog rada Datum obrane Mentor
Ivana Križić Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio 12. 12. 2018. izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak
Marijana Jurašinović Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade 16. 7. 2019. prof. dr. sc. Jurislav Babić
Ivana Anić Utjecaj dodatka kako maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade 12. 9. 2019. doc. dr. sc. Antun Jozinović
Ivana Vincek Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade 29. 6. 2020. doc. dr. sc. Antun Jozinović
Dorotea Fišer Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije 9. 7. 2020. izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, doc. dr. sc. Ante Lončarić
Mirela Trgovac Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem 17. 7. 2020. izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar, prof. dr. sc. Borislav Miličević
Ivana Jurić Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu 28. 9. 2020. izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Marijana Jurkić Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu 28. 9. 2020. izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Veronika Gudelj Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi 29. 9. 2020. izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, doc. dr. sc. Ante Lončarić
Ines Milošević Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade 23. 11. 2020. prof. dr. sc. Drago Šubarić,
izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak
Andrija Pukec Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza 2. 7. 2021. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Marija Botunac Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera 9. 9. 2021. prof. dr. sc. Jurislav Babić
izv. prof. Ivana Flanjak
Katarina Pavličević Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti 6. 12. 2021. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Josipa Grbeš Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka 27. 5. 2022. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Marina Dragičević Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda 29. 9. 2022.
Sandra Lamešić Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom 29. 9. 2022.

Završni radovi:

Ime i prezime Naslov završnog rada Datum obrane Mentor
Marija Mitrikeska* Primena na lušpata od kakao vo proizvodstvoto na temno i mlečno čokolado (Primjena kakaove ljuske u proizvodnji tamne i mliječne čokolade) 2020. prof. dr. sc. Elena Jošeska,
izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar
Martina Smiljanović Krem-proizvodi 2021. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar

*rad obranjen na Fakultetu za biotehničke znanosti Bitola, Sjeverna Makedonija