Doktorski radovi:
Ime i prezime | Naslov doktorskog rada | Datum obrane | Mentor |
Veronika Barišić | Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske | 8. 4. 2022. | prof. dr. sc. Đurđica Ačkar, izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak |
Diplomski radovi:
Ime i prezime | Naslov diplomskog rada | Datum obrane | Mentor |
Ivana Križić | Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio | 12. 12. 2018. | izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak |
Marijana Jurašinović | Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade | 16. 7. 2019. | prof. dr. sc. Jurislav Babić |
Ivana Anić | Utjecaj dodatka kako maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade | 12. 9. 2019. | doc. dr. sc. Antun Jozinović |
Ivana Vincek | Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade | 29. 6. 2020. | doc. dr. sc. Antun Jozinović |
Dorotea Fišer | Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije | 9. 7. 2020. | izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, doc. dr. sc. Ante Lončarić |
Mirela Trgovac | Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem | 17. 7. 2020. | izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar, prof. dr. sc. Borislav Miličević |
Ivana Jurić | Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu | 28. 9. 2020. | izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Marijana Jurkić | Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu | 28. 9. 2020. | izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Veronika Gudelj | Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi | 29. 9. 2020. | izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, doc. dr. sc. Ante Lončarić |
Ines Milošević | Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade | 23. 11. 2020. | prof. dr. sc. Drago Šubarić, izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak |
Andrija Pukec | Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza | 2. 7. 2021. | prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Marija Botunac | Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera | 9. 9. 2021. | prof. dr. sc. Jurislav Babić izv. prof. Ivana Flanjak |
Katarina Pavličević | Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti | 6. 12. 2021. | prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Josipa Grbeš | Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka | 27. 5. 2022. | prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Marina Dragičević | Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda | 29. 9. 2022. | |
Sandra Lamešić | Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom | 29. 9. 2022. |
Završni radovi:
Ime i prezime | Naslov završnog rada | Datum obrane | Mentor |
Marija Mitrikeska* | Primena na lušpata od kakao vo proizvodstvoto na temno i mlečno čokolado (Primjena kakaove ljuske u proizvodnji tamne i mliječne čokolade) | 2020. | prof. dr. sc. Elena Jošeska, izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
Martina Smiljanović | Krem-proizvodi | 2021. | prof. dr. sc. Đurđica Ačkar |
*rad obranjen na Fakultetu za biotehničke znanosti Bitola, Sjeverna Makedonija