obrazac-za-prijavu sudionika (popunjeni obrazac slati na: dackar@ptfos.hr)

Prijava sažetaka:

Sažeci (do 200 riječi), na hrvatskom ili engleskom jeziku, s tri do pet ključnih riječi, uz naznaku sekcije, šalju se na adresu: dackar@ptfos.hr.

Ukoliko je sažetak na hrvatskom jeziku, potrebno je naslov i ključne riječi prevesti i na engleski jezik.

Uz prijavu sažetka potrebno je predložiti i jednu od sekcija:

  • Nutricionizam,

  • Dijetetika i dijetoterapija,

  • Funkcionalna hrana i dodaci prehrani,

  • Zdravstvena sigurnost hrane,

  • Analiza hrane i

  • Proizvodnja zdravstveno sigurne i nutritivno vrijedne hrane

template-abstract-hrv

template-abstract-english

Sažeci će biti objavljeni u Knjizi sažetaka Hranom do zdravlja. Osim toga, postoji mogućnost objavljivanja i cjelovitih radova u Zborniku radova Hranom do zdravlja, ili u znanstveno-stručnim časopisima Hrana u zdravlju i bolesti, Technologica Acta ili Croatian Journal of Food Science and Technology.

Uplata kotizacije:

Puna kotizacija*

400,00 kn

Studentska kotizacija*

200,00 kn

*PDV uključen

Uplatu doznačiti na račun:

Naziv: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
OIB: 96371000697
Svrha doznake: 10. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja
IBAN: HR1725000091102017142
Naziv i sjedište banke u kojoj je otvoren: ADDIKO BANK, Kapucinska 29, 31000 Osijek, Hrvatska

Za platitelje iz inozemstva:

PRIVREDNA BANKA ZAGREB
IBAN CODE: HR8223400091510297095

SWIFT/BIC code: PBZGHR2X

Kotizacija uključuje: sudjelovanje u radu Skupa, knjigu sažetaka i zbornik radova, osvježenje za vrijeme stanki i zajedničku večeru sudionika.

 

Dostava cjelovitih radova:

Cjeloviti radovi pripremljeni prema uputama šalju se na e-mail adresu: dackar@ptfos.hr do 30. 10. 2017. godine. Znanstveni odbor Skupa odabrat će radove koji će biti uzeti na razmatranje za objavu u časopisima Croatian Journal of Food Science and Technology i Hrana u zdravlju i bolesti.

INSTRUCTIONS TO AUTHORS-FULL MANUSCRIPT