Doktorski, specijalistički, diplomski i završni radovi Specijalistički radovi Mario Nosić: Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 7.4.2021. Završni radovi Ana Barišić: Adsorpcija kvercetina na proteine riže i badema. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 30.9.2021. Elena Tuba: Adsorpcije fenola kupine na citrus vlakna. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 10.9.2021. Jelić Ivana: Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 25.9.2020. Klara Vidas: Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/guar. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 25.9.2020. Magdalena Šibalić: Celuloza kao nosač polifenola aronije i višnje. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 30.9.2020. Kristina Presečan: Adsorpcija fenola aronije na kompleks citrus vlakna/ksantan. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 30.9.2020. Diplomski radovi Ivana Balen: Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 29.9.2020. Gorana Janjatović: Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 29.9.2020. Ivana Botak: Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 21.9.2020.