Diplomski radovi
- Iva Horvatić: Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 28. 10. 2020.
- Ana Marija Dundović: Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 28. 10. 2020.
- Maja Majdančić: Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 28. 9. 2022.
Završni radovi
- Mirta Škraba: Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 13. 9. 2022.
- Marija Smiljanić: Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 16. 9. 2022.