Obranjen drugi diplomski rad na projektu

Javna obrana diplomskog rada Jovane Grgić pod naslovom „Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja“ održana je 30. rujna 2019. na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku. Rad je izrađen pod mentorstvom prof. dr. sc. Stele Jokić, voditeljice projekta ByProExtract.
Eksperimentalni dio diplomskog rada realiziran je na Katedri za tehnologiju ugljikohidrata, Katedri za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode, te na Katedri za projektiranje tehnoloških procesa i konstrukcijske materijale na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku, a u sklopu projekta “Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla” (HRZZ-UIP-2017-05-9909). Neposredni voditelj diplomskog rada bila je Marija Banožić, suradnik na ByProExtract projektu.
Kolegica je kvalitetno prezentirala svoje istraživanje provedeno u sklopu projekta, nakon čega je odgovorila na pitanja Povjerenstva. Na osnovu svega prezentiranoga Povjerenstvo je jednoglasno donijelo odluku da je kolegica Jovana Grgić uspješno obranila diplomski rad s ocjenom izvrstan i stekla zvanje magistra procesnog inženjerstva.

Diplomski rad možete pregledati klikom na POVEZNICU.