DOKTORSKE DISERTACIJE:

  1. Panak Balentić, Jelena: Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 21.11.2018.
  2. Petrović Jovana: Valorizacija nutritivnog profila keksa proizvedenog sa dodatkom sporednih proizvoda prehrambene industrije. Tehnološki fakultet Novi Sad, 22.05.2018.
  3. Kosović, Indira: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 16.03.2017.
  4. Jozinović, Antun: Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 15.05.2015.

MAGISTARSKI RADOVI:

  1. Nezić, Amila: Instant gotova jela na bazi ekstrudiranih žitarica i leguminoza. Tehnološki fakultet Tuzla, 13.09. 2017.
  2. Hodžić, Haris: Utjecaj dodatka ekstrudirane krupice zobi (Avena sativa) i pira (Triticum spelta) na svojstva tijesta i kvalitetu kruha i keksa. Tehnološki fakultet Tuzla, 29.08.2015.

SPECIJALISTIČKI RADOVI:

  1. Jonjić, Željka: Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvaliteu proizvoda na bazi brašna. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.09. 2016.
  2. Keser, Mirela: Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.09. 2016.
  3. Penava, Tihomir: Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.09. 2016.

DIPLOMSKI RADOVI:

  1. Barišić, Veronika: Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija. Prehrambeo-tehnološki fakultet Osijek, 19.02. 2018.
  2. Radeljić, Anđela: Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 28.09. 2017.
  3. Mikulinjak Mateja: Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 26.09. 2017.
  4. Horvat, Andrea: Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 25.09. 2017.
  5. Malenica, Josip: Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom CO2 ekstruzijom. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 07.07. 2017.
  6. Majstorović, Tamara: Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom CO2 ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 07.07. 2017.
  7. Faletar, Ana: Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom CO2 ekstruzijom. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 07.07. 2017.
  8. Košpo, Emira: Utjecaj dodatka pogače buče na svojstva kukuruznih snack proizvoda. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 04.07. 2017.
  9. Barbarić, Nikolina: Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 04.07. 2017.
  10. Šakota, Marija: Utjecaj dodatka kakao ljuske na udio rezistentnog i oštećenog škroba te polifenola u kukuruznim ekstrudatima. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 20.10. 2016.
  11. Krešo, Jelena: Udio rezistentnog i oštećenog škroba te polifenola u kukuruznim ekstrudatima s dodatkom odmašćene pogače podlanka (Camelina sativa L.). Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 20.10. 2016.
  12. Jakobović, Ivana: Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 07.10. 2016.
  13. Kolak, Paula: Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2016.
  14. Kopić, Ivana: Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 15.07. 2016.
  15. Banožić, Marija: Optimiranje procesa proizvodnje kukuruznih snack proizvoda obogaćenih odmašćenom pogačom industrijske konoplje. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 07.07. 2016.
  16. Efendić, Tamara: Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 25.05. 2016.
  17. Sušac, Elena: Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva. Prehrambrno-tehnološki fakultet Osijek, 29.04. 2016.
  18. Dugandžić, Klaudija: Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom odmašćene pogače lješnjaka. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 17.9.2015.
  19. Faletar, Marina: Utjecaj dodatka odmašćene pogače industrijske konoplje na svojstva kukuruznih ekstrudata. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 17.9. 2015.
  20. Gligora, Kristina: Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 17.07. 2015.
  21. Grgić, Ilija: Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 11.9.2015.
  22. Hrg, Danica: Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 17.07. 2015.
  23. Kotarski, Ivana: Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 09.07. 2015.
  24. Međugorac, Sanja: Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2015.
  25. Njegač, Jasmina: Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.01.2015.
  26. Rot, Tomislav: Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 21.05.2015.
  27. Slišković, Sanja: Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.5.2015.
  28. Solje, Lucija: Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2015.
  29. Vrdoljak, Anđela: Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 21.10. 2015.
  30. Zečević, Antonio: Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 29.05.2015.
  31. Bošnjaković, Nikolina: Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 22.07.2014.
  32. Hajek, Dora: Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 22.07.2014.
  33. Huzjak, Đurđica: Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09.2014.
  34. Ivić, Ivana: Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 22.07.2014.
  35. Jurošević, Ivana: Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 22.07.2014.
  36. Marić, Marija: Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 10.10.2014.
  37. Petrović, Manja: Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 14.11.2014.
  38. Šagolj, Tina: Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom prosa. Agronomski i prehrambeno–tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 02.07.2014.
  39. Šetka, Ivana: Utjecaj dodatka slanutka na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice. Agronomski i prehrambeno–tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 02.07.2014.
  40. Vukoja, Josipa: Optimiranje procesa proizvodnje visokokvalitetnog Camelina sativa ulja. Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar, BiH, 02.07.2014.

ZAVRŠNI RADOVI:

  1. Jelinić, Josip: Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametera ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom. Prehrambeno-tehnološki fakultet, 10.10. 2017.
  2. Filipović, Marija: Prijem pšenice u silos „Slavonija Županja“ d.d. 2015. godine. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2016.
  3. Marija Barić: Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK „Valpovo“. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2016.
  4. Subota, Nataša: Mogućnosti obrade riže u prehrambenoj industriji. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 30.09. 2016.
  5. Jurić, Tena: Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 09.10.2014.
  6. Buljić, Amila: Utjecaj količine dodataka na svojstva keksa. Tehnološki fakultet Tuzla, BiH.
  7. Kurtagić, Azra: Sastav pojedinih smjesa namijenjenih za proizvodnju funkcionalnih brašneno-konditorskih proizvoda. Tehnološki fakultet Tuzla, BiH.
  8. Basara, Majda: Proizvodnja tjestenine sa dodatkom mješavine ekstrudirane kukuruzne krupice i pivskog tropa. Tehnološki fakultet Tuzla, BiH.