Nova doktorica znanosti na projektu

Kreirala Đurđica Ačkar March - 17 - 2017 Comments Off on Nova doktorica znanosti na projektu

Javna obrana doktorske disertacije Indire Kosović pod naslovom „Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara“ održana je 16. ožujka 2017. u Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek. Javna obrana je održana pred Povjerenstvom za obranu doktorske disertacije u sastavu:

  • izv. prof. dr. sc. Daliborka Koceva Komlenić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  • prof. dr. sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  • dr. sc. Gordana Šimić, znan. savj., Poljoprivredni institut Osijek.

Kolegica je kvalitetno prezentirala svoje istraživanje provedeno u sklopu projekta, nakon čega je odgovorila na pitanja Povjerenstva. Obrana je bila uspješna na ponos mentorice izv. prof. dr. sc. Đurđice Ačkar. Na osnovu svega prezentiranoga Povjerenstvo je jednoglasno donijelo odluku da je kolegica Indira Kosović uspješno obranila doktorsku disertaciju i stekla akademski stupanj doktorice znanosti.

.