Projekt na tri Sveučilišta

Uspostavni projekt „Mogućnost iskorištavanja tradicionalnih sorti jabuka za proizvodnju jabuka i soka od jabuka sa smanjenim udjelom patulina“ se osim na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera provodi i na drugim sveučilištima, Sveučilištu u Zagrebu i Sveučilištu Sjever.

Na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek voditelju tima je omogućen prostor za uspostavljanje novog laboratorija u sklopu projekta.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek – TRAPROCk laboratorij

Dio projekta će se provoditi u laboratoriju za voćarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu na kojem se i dalje mogu vidjeti posljedice potresa.

Agronomski fakultet – Laboratorij za voćarstvo

Također dio projekta će se provoditi i u laboratoriju Odjela za prehrambene tehnologije Sveučilišta Sjever.

Sveučilišta Sjever – Laboratorij Odjela za prehrambene tehnologije