Obavijest o javnoj obrani teme pristupnika Darija Šibalića, mag. ing. techn. aliment.


Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/21-06/03, URBROJ: 2158-82-06-21-13) od 31. ožujka 2021., dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću



OBAVIJEST

o javnoj obrani teme doktorske disertacije



 Darijo Šibalić, mag. ing. techn. aliment.,


 student poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 4. svibnja 2021. (utorak), u 10:00sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:


„Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji

bioprodukata – koncept biorafinerije“


Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:


1.    prof. dr. sc. Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek -  predsjednik

2.    prof. dr. sc. Bruno Zelić, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb - član

3.    izv. prof. dr. sc. Natalija Velić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - član

4.    prof. dr. sc. Ana Bucić-Kojić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - zamjena člana


Dekan

prof. dr. sc. Jurislav Babić