Ispitni rokovi i kolokviji

Prehrambeno inženjertsvo - Popravni parcijalni ispit

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

Popravni parcijalni ispit biti će održan u petak 26.2.2021. na fakultetu u P1 i P2 od 15 h. Izlazak na parcijalni ispit potrebno je prijaviti putem emaila (ime i prezime, dio koji student želi pisati) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede 24.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Modeliranje - Usmeni dio ispita 15. i 16.2.2021.

Leave review

Usmeni dio ispita bit će održan u Računalnoj učionici PTF-a, prema sljedećem rasporedu:

 

PhI - Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima

Računalna učionica - ponedjeljak, 15.2.2021. u 9:00 sati
 
Marija Magdalena Jelušić
Alen Smoljan
Anita Tuček
Klara Vidas

 

PcI - Modeliranje operacija i procesa

Računalna učionica - utorak, 16.2.2021. u 9:00 sati
Josipa Bobovec
Matija Dorić
Marko Kolarić
Petra Lončarić
Iva Lulić
 
Računalna učionica - utorak, 16.2.2021. u 10:30 sati
Davor Mamuzić
Iva Miličević
Antun Srdoč
Muhamed Zećiri
 
 
OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata, Kemija i tehnologija ugljikohidrata, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Ispitni rok 16.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

Kemija i tehnologija ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 16.2.2021. iz gore navedenih kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 12 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 15.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 16.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 16.2.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 12 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 15.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Ispitni rok 17.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 17.2.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 10 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 15.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 16.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 16.2.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 12 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 15.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Biotehnološka proizvodnja hrane

Leave review

Popis studenata koji imaju pravo izaći na popravni parcijalni ispit KAO I STUDENATA KOJI SU DOBILI KONAČNU OCJENU dat je u privitku obavijesti. popravni parcijalni ispit održati će se 18. 02.2021. u 10h u P-3. Svi studenti popravljaju 1 parcijalni ispit

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Biotehnološka proizvodnja hrane

Leave review

Popravni parcijalni ispit održati će se u četvrtak 18.02.2021. u 10h u predavaonicama P-1 i P-3. Papire predati do srijede 17.02.2021. do 12h u studentsku službu

OPŠIRNIJE

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 2.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 2.2.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 12 h. Izlazak na ispit osim u ISVU sustavu potrebno je prijaviti i putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 1.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Ispitni rok 3.2.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 3.2.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P1 i P2 od 10 h. Izlazak na ispit osim u ISVU sustavu potrebno je prijaviti i putem emaila (ime i prezime, naziv kolegija) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do ponedjeljka 2.2.2021. do 15 h.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE