Ispitni rokovi i kolokviji

Praktikum iz organske kemije - termin završnog ispita

Leave review

Završni ispit iz kolegija Praktikum iz organske kemije održat će se 28. rujna  2020. preko sustava Merlin od 8 do 9 sati.

 

 

OPŠIRNIJE

BPH i TB

Leave review
OPŠIRNIJE

BPH i TB

Leave review
OPŠIRNIJE

BPH i TB

Leave review
Termin ispita

Obavijest studentima III. godine preddiplomskoga i I. godine diplomskoga studija

Ispit iz Biotehnološke proizvodnje hrane i Tradicionalne biotehnologije će se održati 24.9. 2020. u 11h u kabinetu prof. Krstanovića. 

 

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Ispitni rok 29.9.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 29.9.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 14 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 28.9.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Ispitni rok 29.9.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 29.9.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 14 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 28.9.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 29.9.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija rerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 29.9.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 14 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 28.9.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 29.9.2020.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

Ispit iz kolegija Prehrambeno inženjerstvo biti će održan u utorak 29.9.2020. od 13 h na fakultetu na način da će studenti pisati samo shemu i računski zadatak, dok će se usmeni ispit održati online prema dogovoru s prof. dr. sc. Tihomirom Moslavcem (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Studenti koji su pismeni ispit položili preko parcijalnih ispita imati će samo usmeni ispit u dogovoru s profesorom.

Izlazak na pismeni ispit potrebno je prijaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ime i prezime, naziv kolegija i email) zbog organizacije dolaska na fakultet.

 

Rok za prijavu je 28.9.2020.


doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Organska kemija - termin usmenog

Leave review

Usmeni dio ispita iz kolegija Organska kemija održat će se sutra 22. rujna prema sljedećem rasporedu:

Anamarija Burilo

Helena Biondić

Josip Smolković

Kristina Beljan

utorak 22.09.2020. 9 sati

kabinet

Kristina Filić

Lana Zadravec

Magdalena Strmota

Marija Medved

utorak 22.09.2020. 10 sati

kabinet

Sebastijan Novak

Ivana Radić

Tina Horvat

utorak 22.09.2020. 11 sati

Kabinet

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Ispitni rok 22.9.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 22.9.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 14 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

 

Rok za prijavu je 21.9.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE