Ispitni rokovi i kolokviji

Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 14.7.2020.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

Ispit iz kolegija Prehrambeno inženjerstvo biti će održan u utorak 14.7.2020. od 11 h na fakultetu na način da će studenti pisati samo shemu i računski zadatak, dok će se usmeni ispit održati online prema dogovoru s prof. dr. sc. Tihomirom Moslavcem (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Studenti koji su pismeni ispit položili preko parcijalnih ispita imati će samo usmeni ispit u dogovoru s profesorom.

Izlazak na pismeni ispit potrebno je prijaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ime i prezime, naziv kolegija i email) zbog organizacije dolaska na fakultet.

Rok za prijavu je 12.7.2020.


doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

KONTROLA KAKVOĆE HRANE 13.7.2020. raspored studenata za pisanje ispita

Leave review

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET OSIJEK

KATEDRA ZA KAKVOĆU HRANE

 

Ispitni rok iz kolegija Kontrola kakvoće hrane održat će se u ponedjeljak 13.7.2020. u 12h. Studenti trebaju pred zgradu Fakulteta doći u 11:45h te proći proceduru mjerenja tjelesne temperature. U zgradu ne ulaze dok predmetni nastavnik ne dođe po grupu studata. Raspored po predavaonicama za pisanje ispita nalazi se u privitku te se mole studenti da pogledaju u kojoj predavaonici pišu ispit. Na ispit je obvezno nošenje maski te dezinfekcija ruku prilikom ulaska u zgradu Fakulteta.

 

dr. sc. Blanka bilić Rajs

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Tehnologija vina - Ispitni rok 13.07.2020.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Senzorske analize i UKSH_ispitni rok 10.7.2020. promjena termina na zahtjev studenata

Leave review

SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU

PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET OSIJEK

KATEDRA ZA KAKVOĆU HRANE

 

Ispitni rok iz kolegija Senzorske analize i UKSH održat će se u petak 10.7.2020. umjesto od 8-10h od 11-13h u P4 na zahtjev studenata.

 

dr. sc. Blanka Bilić Rajs

OPŠIRNIJE

Biotehnološka proizvodnja hrane i Tradicionnalna biotehnologija

Leave review

Ispit iz kolegija Tradicionalna biotehnologija i Biotehnološka proizvodnja hrane će se održati 13. 07. 2020. u 12 h u P-3 na fakultetu. Studenti se trebaju obvezno prijaviti preko studomata kako bi bili evidentirani zbog ulaska u prostorije fakulteta.

OPŠIRNIJE

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 14.7.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija rerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 14.7.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 12 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 12.7.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Ispitni rok 14.7.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 14.7.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 12 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 12.7.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Ispitni rok 14.7.2020.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

 

Ispitni rok 14.7.2020. iz gore navedenih kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 12 h.

Molim Vas da na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).

Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.

Rok za prijavu je 12.7.2020.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

TPSBPII (Osnove tehnologije vina) - Ispitni rok 06.07.2020.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije vina i ulja (Osnove tehnologije vina) - Ispitni rok 06.07.2020.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE