PTFOS izdanja

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2. [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2. [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Leave review
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2.  [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-64-1

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 150,00 kn
Read More
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Leave review
Autor/i:

Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Antun Jozinović

Naslov:

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-62-7

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 150,00 kn
Read More
English in food technology for graduate students

English in food technology for graduate students

Leave review
Autor/i:

Lidija Obad, Antonija Šarić

Naslov:

English in food technology for graduate students

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015.

ISBN:

978-953-7005-37-5

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 75,00 kn
Read More
Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Leave review
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-35-1

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 210,00 kn
Read More
Dijetoterapija / Elektronička građa

Dijetoterapija / Elektronička građa

Leave review
Autor/i:

Milena Mandić

Naslov:

Dijetoterapija / Elektronička građa

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-33-7

CROSBI:
Poveznica
Read More
English for Students of Food Technology. 2. dopunjeno izd.

English for Students of Food Technology. 2. dopunjeno izd.

Leave review
Autor/i:

Lidija Obad

Naslov:

English for Students of Food Technology. 2. dopunjeno izd.

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012.

ISBN:

978-953-7005-31-3

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. 

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012.

ISBN:

 

978-953-7005-30-6

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. 

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011.

ISBN:

978-953-7005-28-3

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 60,00 kn
Read More
English in Food Technology II

English in Food Technology II

Leave review
Autor/i:

Obad, Lidija

Naslov:

English in Food Technology II

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010.

ISBN:

978-953-7005-20-7

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007.

ISBN:

978-953-7005-16-0

CROSBI:
Poveznica
Read More
Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Leave review
Autor/i:

Tomislav Bačić, Mirjana Sabo

Naslov:

Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek 2007.

ISBN:

978-953-7005-12-2

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 100,00 kn
Read More
Filogenetska sistematika stablašica : (embriophyta-cormophyta)

Filogenetska sistematika stablašica : (embriophyta-cormophyta)

Leave review
Autor/i:

Tomislav Bačić i Mirjana Sabo

Naslov:

Filogenetska sistematika stablašica : (embriophyta-cormophyta)

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006.

ISBN:

953-7005-08-9

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Osnove senzorske procjene hrane

Osnove senzorske procjene hrane

Leave review
Autor/i:

Milena L. Mandić, Antonija Perl

Naslov:

Osnove senzorske procjene hrane

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2006.

ISBN:

953-7005-06-2

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 30,00 kn
Read More
Mjerenje, regulacija i automatizacija : MJERENJA, I.dio

Mjerenje, regulacija i automatizacija : MJERENJA, I.dio

Leave review
Autor/i:

Josip Tomac

Naslov:

Mjerenje, regulacija i automatizacija : MJERENJA, I.dio 

 

Interna recenzirana skripta

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2005.

Read More
Mjerenje, regulacija i automatizacija : AUTOMATSKA REGULACIJA, II.dio

Mjerenje, regulacija i automatizacija : AUTOMATSKA REGULACIJA, II.dio

Leave review
Autor/i:

Josip Tomac

Naslov:

Mjerenje, regulacija i automatizacija : AUTOMATSKA REGULACIJA, II.dio 

 

Interna recenzirana skripta

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2005.

Read More
Mjerenje, regulacija i automatizacija : zadaci iz osnova automatske regulacije

Mjerenje, regulacija i automatizacija : zadaci iz osnova automatske regulacije

Leave review
Autor/i:

Josip Tomac i Frane Čačić

Naslov:

Mjerenje, regulacija i automatizacija : zadaci iz osnova automatske regulacije

 

Interna recenzirana skripta

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2005.

Read More
Sirovine prehrambene industrije

Sirovine prehrambene industrije

Leave review
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Sirovine prehrambene industrije: (meso i riba)

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 2004.

ISBN:

953-7005-03-8

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 100,00 kn
Read More
Znanost o prehrani: hrana i prehrana u čuvanju zdravlja

Znanost o prehrani: hrana i prehrana u čuvanju zdravlja

Leave review
Autor/i:

Milena Lela Mandić

Naslov:

Znanost o prehrani: hrana i prehrana u čuvanju zdravlja

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 2003.

ISBN:

953-7005-00-3

CROSBI:
Poveznica
Read More
Kemija i tehnologija mesa i ribe

Kemija i tehnologija mesa i ribe

Leave review
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Kemija i tehnologija mesa i ribe

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 2001.

ISBN:

953-97478-6-4

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 120,00 kn
Read More
Analiza vode

Analiza vode

Leave review
Autor/i:

Mirko Kuleš i Mirna Habuda-Stanić

Naslov:

Analiza vode

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 2000.

ISBN:

953-9747-5-6

CROSBI:
Poveznica
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltehnologie 1 : chemie,oekologie, ernaehrung

Deutsch in der Lebensmitteltehnologie 1 : chemie,oekologie, ernaehrung

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltehnologie 1 : chemie,oekologie, ernaehrung

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 1998.

ISBN:

978-953-7005-16-0

CROSBI:
Poveznica
Read More
An English language workbook for students of food technology 1

An English language workbook for students of food technology 1

Leave review
Autor/i:

Lidija Obad

Naslov:

An English language workbook for students of food technology 1

Izdavač:

Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 1997.

CROSBI:
Poveznica
Read More
Laboratorijske vježbe iz fizikalne kemije

Laboratorijske vježbe iz fizikalne kemije

Leave review
Autor/i:

Marijan Šeruga

Naslov:

Laboratorijske vježbe iz fizikalne kemije

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek 1984.

CROSBI:
Poveznica
Read More
40 godina Ružičkinih dana : Vukovar 1978. – 2018.

40 godina Ružičkinih dana : Vukovar 1978. – 2018.

Leave review
Autor/i:

Srećko Tomas

Naslov:

40 godina Ružičkinih dana : Vukovar 1978. – 2018.

Izdavač:

HDKI,

Prehrambeno-tehnološki fakultet,

Gradski Muzej, 2018. 

ISBN:

978-953-6894-64-2

Read More
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije

Leave review
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije .  [urednik Drago Šubarić]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017.

ISBN:

978-953-7005-51-1

Read More

Publikacije je moguće kupiti
u knjižnici PTFOS-a.

 

radno vrijeme za prodaju je:
ponedjeljak – petak
8.00 - 14.00 sati

telefoni:
031/224-343
031/224-300