Referada - oglasna ploča

Franck StartUp program - pripravnik (m/ž)

Leave review

Poštovane kolegice i kolege,

 

Kada završite svoj studijski program i dalje ostajete "naši" studenti i pomoći ćemo u potrazi za zaposlenjem u okvirima svojih mogućnosti.

 

Vjerujući da ste u kontaktu s kolegama koji su u prošloj ili predprošloj akademskoj godini završili svoj studij skrećemo pažnju na otvoreni poziv.

 

Franck StartUp program - pripravnik (m/ž) - Franck d.d. (talentlyft.com)

 

Sretno!

 

 

OPŠIRNIJE

Poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“

Leave review

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi projekt pod nazivom „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ čiji je cilj promicanje europskih politika te informiranje i edukacija studentske populacije o mogućnostima korištenja fondova Europske unije kao i brojnim mogućnostima koje proizlaze iz EU fondova i Programa Unije.

 

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaj za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija. Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.  

 

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijaviti se mogu studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija kao i studenti preddiplomskih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

 

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 14. ožujka 2021. godine, a detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se na sljedećoj poveznici: ARRFEU.

OPŠIRNIJE

Poziv za sudjelovanje u istraživanju "Prehrambene navike i navike konzumiranja tvari koje sadrže kofein u populaciji studenata Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku" u svrhu izrade diplomskog rada

Leave review

Pozivaju se studenti da se uključe u svojstvu ispitanika u istraživanje pod naslovom "Prehrambene navike i navike konzumiranja tvari koje sadrže kofein u populaciji studenata Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku".

 

Istraživanje je odobrilo Etičko Povjerenstvo Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeu Medicinskog fakulteta Osijek (KLASA: 602-04/20-08/70, URBROJ: 2158-61-07-20-188) dana 16. studenog 2020. godine a provodi se u svrhu izrade diplomskog rada.

 

Sudjelovanje je dobrovoljno i u potpunosti anonimno a podrazumijeva popunjavanje anketnog upitnika dostupnog na poveznici.

OPŠIRNIJE

Poziv za sudjelovanje u istraživanju "Utjecaj znanja o infekciji uzrokovanoj humanim papiloma virusom na procijepljenost te općenite stavove o cijepljenju u studentskoj populaciji" za potrebe izrade diplomskog rada

Leave review

Poštovane studentice i studenti,

 

Obratila nam se studentica 2. godine Sveučilišnog diplomskog studija Medicinsko laboratorijske dijagnostike koja provodi istraživanje u svrhu izrade diplomskog rada na studentima 2. godine preddiplomskih i integriranih studija svih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku pod znanstveno-stručnim vodstvom prof. dr. sc. Maje Miškulin.

 

Moli Vas za sudjelovanje u istraživanju pod nazivom Utjecaj znanja o infekciji uzrokovanoj humanim papiloma virusom na procijepljenost te općenite stavove o cijepljenju u studentskoj populaciji koje se provodi putem anketnog upitnika dostupnog na poveznici.

 

Znam da smo svi opterećeni brojnim upitnicima sa svih strana ali imajte razumijevanja i izdvojite par minuta svoga vremena kako biste pomogli kolegici u izvedbi diplomskog rada.

 

Unaprijed hvala, 

prof DCK
 

 

OPŠIRNIJE

GUESS istraživački projekt

Leave review

Global University Entrepreneurial Spirit Students' Survey - GUESS istraživački projekt

 

OPŠIRNIJE

Prijenos tvari i energije - početak nastave

Leave review

 

 

Poštovani studenti,

 

sukladno rasporedu sati nastave u ljetnom semestru ak. god. 2020./2021., održavanje nastave iz predmeta Prijenos tvari i energije započinje u utorak, 23. 2. 2021., u 8:00 h.

 

Na uvodnom predavanju studenti će dobiti sve potrebne informacije o načinu održavanja cjelokupne on-line nastave i ispita.

 

Udaljena nastava će se održavati kroz sustav Merlin 2020 (https://moodle.srce.hr/2020-2021/) i webinar e-kolegija (https://connect.srce.hr/w2021-79480-7385/).

 

Studenti se za sudjelovanje u e-nastavi prijavljuju sa svojim AAI@EduHr korisničkim računima Mole se studenti da u sustavu Merlin ažuriraju svoje profile uz obavezno navođenje službene (fakultetske) e-mail adrese (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

prof. dr. sc. Mirela Planinić

OPŠIRNIJE

Ekologija - seminar

Leave review

OBAVIJEST STUDENTIMA PRVE GODINE PREDDIPLOMSKOG STUDIJA

Seminari iz kolegija Ekologija započet će u petak, 26. veljače 2021. godine prema rasporedu, a održavat će se u MS Teams-u.

Svi studenti trebaju provjeriti jesu li upisani na kolegij u Teamsu te se u slučaju problema s pristupom kolegiju trebaju javiti na e-mail asistentici Mariji Stjepanović (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

OPŠIRNIJE

Higijena i sanitacija - početak nastave

Leave review

OBAVIJEST STUDENTIMA DRUGE GODINE PREDDIPLOMSKOG STUDIJA

 

Predavanja iz kolegija Higijena i sanitacija započet će u srijedu, 24. veljače 2021. godine prema rasporedu, a održavat će se u MS Teams-u.

Svi studenti trebaju provjeriti jesu li upisani na kolegij u Teamsu i Merlinu te se u slučaju problema s pristupom kolegiju trebaju javiti na e-mail izv. prof. Ačkar. (U Merlinu su sve teme zatvorene, ali trebate imati pristup kolegiju.)

izv. prof. dr. sc. Đurđica Ačkar

OPŠIRNIJE

Početak nastave za kolegij Opća mikrobiologija

Leave review

Obavještavaju se studenti prve godine Preddiplomskog studija da nastava iz kolegija Opća mikrobiologija počinje u ponedjeljak 22.2.2021. prema rasporedu. Nastava će se odvijati on-line u MS Teamsu, ponedjeljkom i srijedom od 8 do 11 sati za sve studente prve godine prema rasporedu. Nakon toga slijede vježbe koje će se odvijati "u živo" prema rasporedu koji će na vrijeme biti objavljen. Molim studente da se prijave u MS teams.

                                                                                             doc. dr. sc. Lidija Dujmović   

OPŠIRNIJE

Upravljanje poduzećima - Početak nastave

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Upravljanje poduzećima

 

OBAVIJEST

Nastava iz kolegija Upravljanje poduzećima započeti će prema rasporedu od ponedjeljka 1.3.2021.

 

prof. dr. sc. Jurislav Babić

OPŠIRNIJE