Novi doktor znanosti na projektu

Kreirala Đurđica Ačkar June - 17 - 2015 Comments Off on Novi doktor znanosti na projektu

15. svibnja 2015. održana je javna obrana doktorske disertacije Antuna Jozinovića pod nazivom “Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije”. Javna obrana je održana pred Povjerenstvom za obranu doktorske disertacije u sastavu:

  • prof. dr. sc. Verica Dragović-Uzelac, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
  • prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  • doc. dr. sc. Đurđica Ačkar, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  • doc. dr. sc. Tomaž Požrl, Biotehniški fakultet, Ljubljana
  • izv. prof. dr. sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

Kolega je prezentirao opsežno istraživanje provedeno u sklopu projekta, nakon čega je odgovarao na pitanja Povjerenstva i prisutnog auditorija. Obrana je bila vrlo uspješna na ponos mentora prof. dr. sc. Drage Šubarića i komentorice doc. dr. sc. Đurđice Ačkar. Na osnovu svega prezentiranoga Povjerenstvo je jednoglasno donijelo odluku da je kolega Antun Jozinović uspješno obranio doktorsku disertaciju i stekao akademski stupanj doktora znanosti.

.