15. svibnja 2015. održana je javna obrana doktorske disertacije Antuna Jozinovića pod nazivom “Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije”. Javna obrana je održana pred Povjerenstvom za obranu doktorske disertacije u sastavu:
- prof. dr. sc. Verica Dragović-Uzelac, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
- prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
- doc. dr. sc. Đurđica Ačkar, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
- doc. dr. sc. Tomaž Požrl, Biotehniški fakultet, Ljubljana
- izv. prof. dr. sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
Kolega je prezentirao opsežno istraživanje provedeno u sklopu projekta, nakon čega je odgovarao na pitanja Povjerenstva i prisutnog auditorija. Obrana je bila vrlo uspješna na ponos mentora prof. dr. sc. Drage Šubarića i komentorice doc. dr. sc. Đurđice Ačkar. Na osnovu svega prezentiranoga Povjerenstvo je jednoglasno donijelo odluku da je kolega Antun Jozinović uspješno obranio doktorsku disertaciju i stekao akademski stupanj doktora znanosti.