.

Ponuda za smještaj studenata i nastavnog osoblja tijekom međunarodne studentske GREEN konferencije

Poštovani,

za studente i nastavnike sudionike 2. međunarodne studentske GREEN konferencije, koja će se održati u Osijeku 2. i 3.6.2022. godine, osigurali smo mogućnost smještaja u novom paviljonu Studentskog doma u Osijeku prema slijedećim cjeniku po osobi :

  • Cijena noćenja u jednokrevetnoj studentskoj sobi iznosi 120,00 kn (bez PDV)
  • Cijena noćenja u dvokrevetnoj sobi za jednu osobu iznosi 100,00 kn (bez PDV)
  • Cijena noćenja u trokrevetnoj studentskoj sobi za jednu osobu iznosi 90,00 kn (bez PDV)
  • Cijena noćenja u apartmanu za jednu osobu iznosi 150,00 kn (bez PDV)

Uz mogućnost noćenja nudimo i doručak po cijeni 25 kn (bez PDV) osobi. Molimo zainteresirane za uslugu doručka da isti obavezno zatražite zajedno s ponudom za smještaj.

Doručak organiziramo u Campus restoranu u neposrednoj blizini studentskog doma u kojem je smještaj ponuđen (50 metara udaljenosti). 

Na raspolaganje u razdoblju od 1.-3.6.2022. možemo ponuditi 20 jednokrevetnih apartmana, 18 trokrevetnih soba i ostatak studenata bio bi smješten u dvokrevetne sobe.

Novi studentski dom nalazi se uz samu zgradu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, mjesta održavanja Konferencije.

Molimo fakultete koji su platitelji za goste koji dolaze na GREEN konferenciju, da pošalju popis studenta ili profesora za koji plaćaju noćenje, s potvrdom ukoliko žele i doručak

Studenti SVIH HRVATSKIH SVEUČILIŠTA, koji sami snose trošak smještaja, također mogu koristiti usluge prehrane (doručka), a iste mogu plaćati iksicom po redovnim cijena prema važećem cjeniku ili po komercijalnoj cijeni.

S obzirom na broj prijava sa datumom 19.5.2022. od istog razdoblja ostalo nam je na raspolaganju mogućnost smještaja u dvokrevetnim sobama (dvije dvokrevetne sobe dijele jednu kupaonicu).

Rezervacije za GREEN su moguće do 24.5.2022.

Molimo Vas da iste i potvrdite do navedenog datuma.

Više informacija i rezervacije smještaja moguće su putem e maila gsimic@stucos.hr ili na broj telefona + 385 (0) 31 251 123.

 

S poštovanjem,

STUDENTSKI CENTAR OSIJEK

 

Ponuda STUC Osijek (preuzimanje)