Dekanski sat 2021./2022.


Poštovane kolegice i kolege, dragi naši brucoši,


I ove ćemo godine tradicionalno Vaš obrazovni proces na Fakultetu započeti Dekanskim satom u petak, 1. listopada 2021. godine u predavaonici 1 na prvome katu s početkom u 9 sati.


Sukladno Preporukama za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za akademsku godinu 2021./2022., koje je izradio i objavio HZJZ na zahtjev MZO 2. rujna 2021., nastavnici, studenti i drugi zaposlenici visokih učilišta te druge osobe dužni su mjeriti tjelesnu temperaturu prije dolaska u visoko učilište. Osim toga, dužni su na početku akademske godine potpisati izjavu o preuzimanju obveze mjerenja tjelesne temperature prije svakoga dolaska u visoko učilište. S ciljem usklađivanja s navedenom preporukom svi Vi ste potpisali izavu o preuzimanju obveze o odgovornom ponašanju prilikom upisa na Fakultet. 


Poštujući preuzetu obvezu, a s ciljem očuvanja zdravlja svih nas, molimo Vas da u svim  prostorima Fakulteta zbog Vaše i naše zaštite poštujete propisano nošenje zaštitnih maski te redovito dezinficirate ruke. Posebice je to bitno priikom boravka u predavaonicama.


U petak, 1. listopada 2021., odmah nakon Dekanskog sata imat ćete edukaciju i test iz područja Pravila za siguran rad u laboratoriju