Ecotrophelia Hrvatska 2020.

Dragi studenti,


zadovoljstvo nam je pozvati vas da se prijavite za 7. nacionalno natjecanje timova sastavljenih od studenata preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda - ecotrophelia hrvatska 2020.

Budući da se potiče multidisciplinarnost timova i sinergija znanja iz različitih područja, od prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, medicine, farmacije, ekonomije, grafičkog dizajna,  do marketinga,... nadamo se prijavi velikog broja kreativnih timova s inovativnim proizvodima!


Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju, potrebno je prijaviti svoj tim najkasnije do 17. travnja 2020.  godine putem Google obrasca koji će biti dostupan na Facebook stranici natjecanja. Naziv proizvoda i popis članova tima prilikom prijave ne moraju biti konačni.

Kompletna dokumentacija o proizvodu dostavljat će se do 28. svibnja 2020. godine, a natjecanje će se održati 9. lipnja 2020. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.


Nemate okupljeni tim, a imate ideju i/ili želju da svojim angažmanom doprinesete kvaliteti i pobjedi nekog tima?


Nema odustajanja jer možete se priključiti postojećem timu!


Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici natjecanja Ecotrophelia Hrvatska ili na web stranici Ecotrophelia Europe.

https://www.facebook.com/ecotrophelia

https://eu.ecotrophelia.org/


Srdačno Vas pozdravljamo,

Organizacijski odbor natjecanja Ecotrophelia Hrvatska