RASPORED UPISA KANDIDATA u I. nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u ak. god. 2021./2022.

RASPORED UPISA KANDIDATA
u I. nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u
ak. god. 2021./2022. prema konačnoj rang listi


Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek će upis kandidata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u akademskoj godini 2021./2022.provoditi 


ponedjeljak 20. rujna  2021.

prema rasporedu u prilogu!


Raspored upisa napravljen je prema konačnoj rang listi kandidata koji su stekli pravo upisa na Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.


Kandidati su raspoređeni u upisne grupe prema abecednom redoslijedu. Kandidati se trebaju osobno odazvati upisu prema priloženom rasporedu upisa (datum i vrijeme upisa je navedeno u tablici). Iznimno, mimo rasporeda mogu doći na upis kandidati koji su prethodno kontaktirali Studentsku referadu (tel: 031/224 331, e.mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) i dogovorili dolazak u novom terminu.


Kandidati koji se ne odazovu upisu (prema rasporedu ili dogovoru) gube pravo upisa u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijeku u ak. god. 2021./2022. 


Kandidati se trebaju javiti u Studentsku referadu, koja se nalazi na I. katu, lijevo (F. Kuhača 18, Osijek).


Upisi će se provoditi:


-    elektronskim upisom studijske godine i unošenjem osobnih podataka* (elektronski, preko računala)
-    popunjavanjem Matičnog lista*.
-    Ugovora o studiranju


*mole se kandidati da obavezno pogledaju slijedeće dokumente kako bili upoznati s podacima koji će se od njih tražiti prilikom upisa: Studomat_osobni_podaci.pdf


Ukupni troškovi upisa iznose 410,00 kn i uključuju: troškove upisa, upisnih materijala, studentske iskaznice, projekte Studentskog zbora i obvezno osiguranje studenata.
Troškovi upisa se uplaćuju  na žiro račun Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (Addiko bank  d.d.).Prilikom uplate obavezno je navođenje sljedećih elemenata:


Platitelj:          Ime i prezime studenta, adresa stanovanja
Primatelj:         Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Franje Kuhača 18, Osijek
Iznos:              410,00
IBAN primatelja:     HR1725000091102017142
Model:             67
Poziv na broj:         OIB studenta
Opis plaćanja:         Ime i prezime studentaZa upis je potrebno donijeti:


•    Svjedodžbu o položenoj državnoj maturi ili Potvrdu o položenim ispitima državne mature (ukoliko kandidati još nisu dobili svjedodžbu/potvrdu, naknadno će je donijeti)
•    Svjedodžbu o završnom radu (kandidati koji nisu završili gimnaziju)
•    jednu (1) fotografije veličine 4 x 6 cm,
•    presliku osobne iskaznice (obje strane),
•    potvrdu o uplaćenim troškovima upisa
•    kemijsku olovku i
•    masku za lice


Kandidati koji po prvi put upisuju preddiplomski sveučilišni studij na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, a prethodno su već bili upisani na preddiplomski studij u statusu redovnog studenta (na bilo kojem fakultetu, odnosno studijskom programu), prilikom upisa plaćaju punu školarinu za I. godinu preddiplomskog studija u iznosu 7.370,00 kuna


 Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon studentske referade: 031/224-331 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.RASPORED UPISA KANDIDATA