Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek (PRETPRIJAVE)

Obavještavaju se zainteresirani pristupnici da su u tijeku pretprijave za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek.


Molimo Vas da popunite obrazac pretprijave (Poveznica) te ga dostavite putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) kako bismo dobili uvid u broj zainteresiranih kandidata.

Ukoliko se skupi dovoljan broj polaznika (min. 10), nastava u okviru Programa će se održati početkom listopada 2020. kroz tri tjedna intenzivnih predavanja i laboratorijskih vježbi. U slučaju da je broj zainteresiranih kandidata manji od 10, nastava iz zadanih kolegija će se održavati tijekom cijele akademske 2020./2021. godine zajedno s redovitim studentima PTFOS-a.


Troškovi školarine: 6.875,00 kn (jednokratno; navedena cijena uključuje sve troškove Programa cjeloživotnog učenja; PDV uključen).


Više informacija možete pronaći u elaboratu Programa (Poveznica).