Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek (produžen rok za prijavu do 15. listopada 2020.)


Obavještavaju se zainteresirani pristupnici da se rok za prijave za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek produžuje do 15. listopada 2020.

S obzirom da nije prikupljen dovoljan broj kandidata (min. 10), nastava na Programu će se izvoditi isključivo na način da polaznici Programa pohađaju predavanja s redovitim studentima PTFOS-a kroz cijelu akademsku godinu 2010./2021.


Molimo Vas da popunite obrazac prijave te ga dostavite putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).


Prije upisa, također do 15. listopada 2020., potrebno je u referadu putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) dostaviti preslike sljedećih dokumenata:


  • Domovnica,
  • Rodni list,
  • Osobna iskaznica (prednja i stražnja strana,
  • Uvjerenje (svjedodžba) o završenom preddiplomskom (stručnom) studiju,
  • Prijepis ocjena s prosječnom ocjenom preddiplomskog studija (ili Dopunska isprava o studiju),
  • Svjedodžba o položenoj državnoj maturi,
  • Dvije slike (4 x 6 cm),
  • Potvrda o uplati troškova školarine (uplatu je moguće izvršiti i na dan upisa na blagajni Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek).


Pri upisu je potrebno donijeti originale navedenih dokumenata na uvid (točan datum će se objaviti na službenim web stranicama PTFOS-a).


Troškovi školarine: 6.875,00 kn (jednokratno; navedena cijena uključuje sve troškove Programa cjeloživotnog učenja; PDV uključen).


Više informacija o Programu možete pronaći na poveznici:

http://www.ptfos.hr/index.php/o-fakultetu/natjecaji/programi/program-za-stjecanje-nedostajucih-znanja-vjestina-i-kompetencija-za-upis-na-diplomske-sveucilisne-studije-prehrambeno-tehnoloskog-fakulteta-osijek