Referada - oglasna ploča

Instalacija Office 365 na osobna računala je sada u funkciji

Leave review

 

Od danas je u punoj funkciji Office 365 skup usluga, te Vam je omogućeno instaliranje Office 365 na osobna računala.

 

http://portal.office.com/

OPŠIRNIJE

Praktikum iz organske kemije- predaja dnevnika rada i laboratorijskog posuđa

Leave review

Predaja dnevnika rada i laboratorijskog posuđa

Praktikum iz organske kemije

 

Studenti koji su u ovoj akademskoj godini završili praktični dio kolegija Praktikum iz organske kemije a nisu predali dnevnike rada iste trebaju donijeti u četvrtak 28.05.2020. godine u 10.00 sati ili petak 29.05.2020. godine u 10.00 sati ispred ulaza u dvorište Fakulteta Kuhačeva 18. gdje ćemo ih preuzeti. U navedeno vrijeme može se predati i laboratorijsko posuđe.

Osijek, 26.05.2020.

izv. prof. dr.sc. Dajana Gašo-Sokač

OPŠIRNIJE

FF - laboratorijske vježbe

Leave review

Vježbe će se izvoditi u sobi 77 (laboratorij na 1. katu gdje ste imali vježbe iz Kontrole kakvoće hrane) prema objavljenom rasporedu.

 

Molim Vas da na vježbe dođete 10-ak minuta ranije te da sa sobom ne nosite nikakve suvišne stvari. Osobna zaštitna sredstva (mantil, maske) su obvezna!

 

Kontrola tjelesne temperature i ulaz u zgradu biti će na kolnom ulazu i/ili na glavnom ulazu (ovisno o tjednu u kom su vježbe - na kontrolnim točkama će vas preusmjeriti).

 

Sve ostale detalje vezane uz vježbe možete vidjeti u okviru e-kolegija na sustavu Merlin.

OPŠIRNIJE

STUDENTI - Vježbe raspored - ažurirano

Leave review

Poštovane kolegice i kolege studenti, 

 

Obzirom da okolnosti dozvoljavaju rad s manjim grupama počevši s ponedjeljkom, 18. svibnja 2020. krenut ćemo s realizacijom laboratorijskih vježbi.

 

Imajući u vidu zaštitu zdravlja svih studenata i zaposlenika, te uzimajući u obzir prostorne kapacitete Fakulteta ali i laboratorija u kojima je predviđena izvedba vježbi utvrđeno je da će se vježbe izvoditi u skupinama od 5 studenata i to prema rasporedu koji se nalazi u prilogu. Na svakoj stranici u dokumentu je raspored za jednu studijsku godinu, a za razliku od klasičnog rasporeda ovaj puta za svakoga od vas navedeni su točni termini za sve predmete.

 

Za dolazak na fakultet u svrhu vježbi podrazumijevaju se sva opća pravila zaštitnih mjera.

 

Dolazak na vježbe prema predviđenom rasporedu nije potrebito najavljivati nastavnicima jer se one odvijaju prema oglašenom rasporedu.

 

Zamjena termina nije prihvatljiva a nemogućnost dolaska iz objektivnih razloga izazvanih COVID-19 pandemijom studenti su dužni prijaviti izvođaču vježbi.

 

Svima Vam želimo puno zdravlja i strpljenja u ovoj izvanrednoj situaciji!

 

Uprava Fakulteta

 

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Tehnologija mesa i ribe - Laboratorijske vježbe

Leave review

Laboratorijske vježbe se održavaju u laboratoriju Centra za kvalitetu mesa - Rektorat (Trg Svetog Trojstva 3.

Lijep pozdrav,

izv. prof. dr. sc. Krešimir Mastanjević

OPŠIRNIJE

Natječaj za dodjelu dekanove nagrade redovitim studentima

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Microsoft Office 365

Leave review

Microsoft Office 365 je skup usluga koje se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti, omogućavaju zajednički rad te 1 TB prostora za pohranu dokumenata. Uslugama se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, a uz to svakom je profesoru, studentu i djelatniku javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i pet mobilnih uređaja (tableta, pametnih telefona).

 

Pristupiti možete preko adrese  https://portal.office.com/ 


Više o mogućnostima pročitajte na stranicama SRCE - Microsoft Office 365

 

OPŠIRNIJE

Ispit iz engleskog i njemačkog jezika

Leave review

Ispit iz engleskog i njemačkog jezika održat će se u petak, 22. svibnja u 8h putem online sustava Merlin. Studenti trebaju pristupiti svom kolegiju na sustavu Merlin te započeti test, koji se nalazi pri vrhu stranice.

Vrijeme rješavanja ispita ograničeno je na 1h i 30 min, a broj pitanja je smanjen.

Sretno s rješavanjem ispita.

OPŠIRNIJE

Opasnosti vezane uz hranu, vježbe

Leave review

Poštovane/i,

vježbe će se odvijati prema rasporedu u privitku.

Dio vježbi vezan uz parazite provest će se u Laboratoriju za biologiju (Kuhačeva 20, suteren, prostorija 20/20S). Studenti trebaju doći najkasnije 5 minuta ranije (10:55 h) ispred dvorišta fakulteta (kolni ulaz iz Kuhačeve ulice br. 20), gdje će ih dočekati kolegica Marček. Obavezno ponesite masku za lice i laboratorijsku kutu.

Što se dijela vježbi vezanih uz mikrobiološke i kemijske opasnosti tiče, studenti mogu samostalno ući kroz kolni ulaz u Kuhačevoj 20 i dvorištem doći do Laboratorija za toksikologiju. Lokacija laboratorija i ostale važne informacije navedene su u skripti propisa (dostupna u Merlinu ili ovdje), pa se mole studenti da ih prouče prije dolaska. Ujedno je potrebno pročitati uvodni opis sljedećih vježbi radi razumijevanja njihove svrhe i analitičkih načela: K2, K4, K5, K6, K7 i M2. Svaka grupa treba za potrebe provedbe vježbe K6 donijeti jedan zamrznuti uzorak mesa (cca 50 g). Također, svaka grupa treba donijeti dva različita uzorka hrane (50 g) koju želi analizirati u sklopu vježbe M2. Preporučam sirovo mlijeko, ali izbor prepuštam vama. Vježba K5 može uključivati analizu uzorka žita (50 g) koji donesete, iako će dobiveni rezultati biti orijentacijske naravi zbog trenutnih okolnosti.

Lp, tk

 

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

TEHNOLOŠKO PROJEKTIRANJE - VJEŽBE

Leave review

Poštovani studenti,

Obavještavaju se studenti da laboratorijske vježbe iz Tehnološkog projektiranja započinju sa 25. svibnjem 2020. godine prema rasporedu grupa objavljenom na stranicama Fakulteta, ali s početkom u 13.00 h.

Vježbe će se odraditi laboratoriju Zavoda za procesno inženjerstvo, prostori katakombi Kuhačeva 20, broj laboratorija 12 (druga vrata ispod Uprave Fakulteta).

Na vježbe ste dužni ponijeti zaštitnu masku i laboratorijsku kutu. Na ulazu u laboratorij bit će postavljeno dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje je obvezno koristiti.

Ove vježbe će Vam biti dobra priprema za ispit koji slijedi u lipnju. Molimo studente kako bi se dobro pripremili za vježbe da prouče sve postavljene prezentacije u Merlinu.

Prof. dr. sc. Stela Jokić

OPŠIRNIJE