Referada - oglasna ploča

Srce za brucoše

Leave review

Dragi brucoši,

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) provodi akciju "Srce za brucoše" kojom studente prve godine studija upoznaje s uslugama Srca koje su osmišljene upravo za njih, kako bi im olakšale i unaprijedile proces studiranja. Većina tih usluga dostupna je bez naknade.  

Snimku prezentacije koja donosi sve najvažnije informacije koje studenti trebaju znati o Srcu i uslugama Srca i dostupna je na YouTube kanalu Srca.

Za više informacija možete posjetiti i web stranicu namijenjenu studentima. Na toj stranici objavljujene su sve informacije o mogućnostima koje Srce pruža studentima te materijale koji im olakšavaju pristup uslugama Srca koje im trebaju.


Za sve dodatne informacije slobodno pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

OPŠIRNIJE

RASPORED UPISA KANDIDATA u 1.nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija

Leave review
OPŠIRNIJE

ESN Osijek - regrutacija članova

Leave review

Dragi studenti, 

 

studentska organizacija Erasmus studentska mreža Osijek, kojoj je glavni cilj zastupati interese, informirati, smjestiti, udomaćiti, zabaviti te integrirati u društvo dolazne studente Erasmus+ razmjene koji borave u Osijeku jedan ili dva semestra, odbrojava posljednje dane jesenske regrutacije članova. 

 
Cilj poziva je potaknuti lokalne studente na volontiranje u neprofitnoj studentskoj udruzi kako bi bolje upoznali i razumjeli druge i drugačije kulture, upoznali se međusobno te dijelili znanja i iskustva, a osim toga i spoznali važnost suradnje, timskoga rada, suosjećanja i empatije za druge, osobnog i profesionalnog razvoja.
  • Krajnji rok za podnošenje prijava: 19. rujna u 23:59 sati
  • Prijavnica je dostupna na poveznici.
Za detaljnije informacije obratite se mailom i/ili na brojeve mobitela naznačene u priloženom dokumentu.
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Akcija "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca"

Leave review

Dragi studenti,

 

Ovim putem skrećemo pažnju na obrazovnu akciju pod nazivom „50 tečajeva za studente za 50 godina Srca“ koja je započela u svibnju 2021. i traje do travnja 2022. godine.

Obrazovnom akcijom Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) omogućava studentima besplatno pohađanje jednog od pet tečajeva za koje se inače plaća naknada. 

 

Akcija je namijenjena studentima visokih učilišta svih razina studija.Obrazovna akcija uključuje pet tečajeva koji se održavaju svaki mjesec do travnja 2022. godine, a to su:  

  • Uvod u HTML (12 školskih sati)
  • Osnove rada u WordPressu (12 školskih sati)
  • Osnove programiranja (Python) (16 školskih sati)
  • Osnove rada s alatima za grafički dizajn (Inkscape, GIMP) (16 školskih sati)
  • Upoznavanje sa sintaksom jezika R i njegova primjena u osnovnoj statističkoj i grafičkoj analizi podataka (20 školskih sati). 

Tijekom razdoblja održavanja akcije svaki se student besplatno može prijaviti na jedan od tečajeva s popisa. U slučaju popunjavanja raspoloživih mjesta zainteresirani polaznici se mogu prijaviti na listu čekanja.

Na tečajeve se prijavljuje isključivo putem sustava za prijavu na tečajeve abc.srce.hr. Prijave se obrađuju prema redoslijedu pristizanja. 
Zainteresirani polaznici se na sustav za prijavu trebaju prijaviti uporabom elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr.

Raspored tečajeva u rujnu i listopadu objavljen je na stranici akcije „50 tečajeva za studente za 50 godina Srca“ na kojoj ćemo i nadalje objavljivati termine održavanja tečajeva u okviru ove akcije u svim sljedećim mjesecima.
 
Osim tečajeva u okviru akcije, studentima su na raspolaganju i besplatne jednodnevne radionice o uporabi uredskih alata i multimedijskih programa, kao i brojni tečajevi koje studenti mogu pohađati po posebno povoljnim cijenama. Prijava na sve radionice i tečajeve također se obavlja putem sustava za prijavu na tečajeve abc.srce.hr.

Tečajevi se održavaju u online okruženju uz vodstvo predavača. Za sudjelovanje na tečajevima potrebno je imati na raspolaganju računalo s omogućenim pristupom internetu, slušalice s mikrofonom te web-kameru (opcionalno).

 

OPŠIRNIJE

Ispit iz Dijetoterapije - raspored

Leave review

Poštovani studenti,

Ispit iz kolegija Dijetoterapija će se održati u četvrtak 23. rujna 2021. godine (umjesto 20. rujna) preko platforme MS Teams i to prema slijedećem rasporedu:

1. grupa (Begić, Budimir i Dragoje) od 9:30 do 11h

2. grupa (Mršić, Šaravanja i Župa) od 11 do 12:30h

 

OPŠIRNIJE

Biokemija - raspored studenata za usmeni

Leave review

Obaviještavaju se studenti da se u donjem privitku nalazi raspored pristupa usmenom dijelu ispita iz Biokemije.

Isti je oglašen u Merlin-u.

prof. dr. sc. Ivica Strelec

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Pismeni ispit iz Engleskog jezika 1 i Engleskog jezika 2

Leave review

Poštovani,

pismeni ispit iz Engleskog jezika 1 i Engleskog jezika 2 održat će se 16.09. 2021. u 8.00 u predavaonici 8

(na Rektoratu).

mr.sc. Lahorka Budić

 

OPŠIRNIJE

Pismeni ispit iz Engleskog jezika 1 i Engleskog jezika2

Leave review
OPŠIRNIJE

Obavijest vezana uz ispit iz kolegija Dijetoterapija 20. 9. 2021.

Leave review

Poštovani studenti,

Ispit iz kolegija Dijetoterapija će se održati 20. 9. 2021. online, preko platforme MS Teams. Točan raspored održavanja ispita (vrijeme i grupe studenata) biti će glašen najkasnije u srijedu 15. 9. 2021. nakon uvida u prijave studenata za ispit. Stoga je iznimno važno da studenti koji namjeravaju pristupiti ispitu isti prijave preko ISVU sustava.
Podsjećaju se studenti koji još nisu predali svoje jelovnike da to moraju napraviti najkasnije do četvrtka 16. 9. u 12h. Jelovnik se radi za tri dana za dijagnozu koju ste sami odabrali (i koju sam Vam potvrdila). Jelovnik obavezno mora sadržavati podatke o pacijentu i sve izračune (energija, makronutrijenti i mikronutrijenti koji su i ako potrebni s obzirom na odabranu dijagnozu, kao i doprinos makronutrijenata ukupnom energetskom unosu). Uz jelovnik se mogu priložiti i dodatne, opće upute vezane uz pripremu obroka ili njihovu konzumaciju.

izv. prof. dr. sc. Ines Banjari

 

OPŠIRNIJE

OBAVIJEST IZ KNJIŽNICE PTFOS

Leave review

Dragi studenti,

 

u skladu s mjerama suzbijanja epidemije bolesti COVID-19 te naputkom MZO, od ponedjeljka, 13. rujna 2021. godine ČITAONICA Knjižnice PTFOS-a ponovno radi od 7:30 do 18:30 te korisnici mogu biti u prostorima čitaonice uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 

Radi sprečavanja širenja infekcije obavezno je poštivanje uputa o radu te pridržavanje najviših higijenskih standarda:

 

  1. u prostoru čitaonice se boravi s maskom koja prekriva nos i usta, a na ulazu u čitaonicu potrebno je dezinficirati ruke,
  2. obavezna je fizička distanca korisnika te korisnika i osoblja od 2 m u svim smjerovima,
  3. mjesta na kojima je dopušten rad korisnika su označena.

Preporuča se da korisnici unaprijed rezerviraju mjesto i građu potrebnu za rad u čitaonici (elektroničkom poštom, telefonom, dostavom popisa i sl.).

 

U korisničkim prostorima Knjižnice istodobno može boraviti najviše 17 korisnika.

 

Korisnici posuđenu građu mogu vratiti i bez ulaska u prostor knjižnice na način da građu odlože u posebno označene korpe, u zgradi uprave Fakulteta, u dnu stepeništa za knjižnicu.

 

Molim korisnike da se pridržavaju svih spomenutih mjera i uputa

 

S poštovanjem,

 

Voditeljica knjižnice

Sanda Hasenay, knjiž. savjetnica

 

savjetujemo vam da se orijentirate na korištenje dostupnih e-izvora:

Online pretraživanje knjižnice PTFOS i Portalu elektroničkih izvora (prijava preko AAI@EduHr)

Hvala na razumijevanju!


Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

KNJIŽNICA

Franje Kuhača 18

31000 Osijek

Tel: 031 224-343

Fax: 031 207-115 (za knjižnicu)

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
 

RADNO VRIJEME

7.30 - 18.30 sati 

 

Radno vrijeme za korisnike

8.00 - 18.00 sati

OPŠIRNIJE