Istraživanje EUROSTUDENT VII - poziv za sudjelovanje

Poštovani studenti, 

 

EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda. 

 

Cilj istraživanja je dobiti empirijske uvide koji su stvarni životni uvjeti studenata u pogledu obrazovnih iskustava, smještaja, prehrane, troškova studija, smještaja, međunarodne mobilnosti i mogućih prepreka za uspješan završetak studija.

 

Istraživanje EUROSTUDENT VII provodi se putem web ankete i obuhvaća sve studente koji trenutačno studiraju u Hrvatskoj na preddiplomskom, diplomskom ili integriranom studiju na javnim i privatnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

 

Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u istraživanje. Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno i anonimno. Web anketi se može pristupiti na dva načina:

- putem poveznice: http://limesurvey.srce.hr/216454?lang=hr 

- preko web mrežne stranice: www.eurostudent.hr

 

Više informacija o istraživanju možete naći u priloženom dokumentu. Sve dodatne informacije o projektu i rezultatima prethodnih istraživanja mogu se na naći na mrežnoj stranici projekta: https://www.eurostudent.eu.