Osnove tehnologije prerade mlijeka - OBAVIJEST

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku


Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za mljekarstvo


Osnove tehnologije prerade mlijeka


 


 


OBAVIJEST


 



Rezultati popravka 1. i 2. parcijalnog ispita, kao i predložena konačna ocjena iz gore navedenog kolegija se nalaze u privitku ove obavijesti.


 



Studenti koji su zadovoljni predloženom ocjenom trebaju se javiti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom OTPM-potvrda ocjene, i ako su odradili sve nastavne obveze (vježbe!), mogu se prijaviti na ispitni rok od 11. veljače za upis ocjene.


 


Studenti koji žele izaći na pismeni ispit na sljedeći redoviti ispitni rok, trebaju se javiti e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom OTPM-prijava na ispit, najkasnije do 7. veljače kako bi se mogli pripremiti ispitni materijali te prijaviti ispitni rok preko studomata, ako su odradili sve obveze vezane za vježbe.


Sljedeći ispitni rok će biti održan u utorak, 11. veljače 2020. godine u predavaonici P-7 u 9 h.


 


 


NAPOMENA:


 


Studenti koji nisu odradili sve obveze vezane za vježbe (rad u laboratoriju, pisanje izvještaja, kolokviranje) mogu izlaziti na parcijalne i pismene ispite, ali im se neće moći upisati ocjena, do izvršenja svih obveza.


 


Pregled izvještaja i uvid u pismene ispite: petak, 31. siječnja 9-10 h u kabinetu predmetnog nastavnika, ili prema dogovoru s predmetnim nastavnikom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).


 


Također, molila bih studente koji su zainteresirani za sudjelovanje na radionicama na Festivalu znanosti iz područja mljekarstva da se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 


 


Osijek, 29. siječnja 2020.                                                                  


doc. dr. sc. Mirela Lučan