• Naslovnica
  • Događanja
  • Upisi
  • Webmail
  • Repozitorij
  • Studomat
  • Facebook
  • E-učenje

croatiaunited kingdom

croatiaunited kingdom

    • Fakultet kroz povijest i danas
    • Opći podatci
    • Ustroj
    • Misija i vizija
    • Sustav kvalitete
    • Izjava o digitalnoj pristupačnosti
    • Dokumenti
    • Natječaji
    • Međunarodna suradnja
    • Alumni
    • Zaposlenici
    • Imenik
    • Prijava nepravilnosti
    • Nagrade zaposlenika
    • Javna nabava
    • Pravo na pristup informacijama
    • Službenik za zaštitu osobnih podataka
    • PTF u medijima
    • 45 godina PTF-a
    O fakultetu
    • Fakultet kroz povijest i danas
    • Opći podatci
    • Ustroj
    • Misija i vizija
    • Sustav kvalitete
    • Dokumenti
    • Međunarodna suradnja
    • Alumni
    • Zaposlenici
    • Nagrade zaposlenika
    • Javna nabava
    • Pravo na pristup informacijama
    • Službenik za zaštitu osobnih podataka
    • Izjava o digitalnoj pristupačnosti
    • PTF u medijima
    • Natječaji
    • Prijava nepravilnosti
    • COVID-19
  • Zavodi i katedre
    • Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
    • Zavod za prehrambene tehnologije
    • Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
    • Zavod za procesno inženjerstvo
    • Samostalne katedre
    • Ispitni rokovi i kolokviji
    • Informacijski paketi za studente
    • Studentski izbori 2025
    • Studentski zbor
    • Pravilnici i upute
    • Stručna praksa
    • Dobrovoljna stručna praksa
    • Karijerno usmjeravanje studenata
    • Start-up za studente
    • Nastavni materijali
    • Raspored sati
    • Studomat
    • Provjera iksice
    • Psihološko savjetovanje za studente
    • Upisi
    • Priznavanje akademskog naziva
    • Moodle
    • Loomen
    • Merlin
    Studenti
    • Informacijski paketi za studente
    • Studentski izbori 2023
    • Studentski zbor
    • Pravilnici i upute
    • Stručna praksa
    • Dobrovoljna stručna praksa
    • Karijerno usmjeravanje studenata
    • Start-up za studente
    • Nastavni materijali
    • Raspored sati
    • Studomat
    • Provjera iksice
    • Upisi
    • Priznavanje akademskog naziva
    • Moodle
    • Loomen
    • Za koga Zvono zvoni...
    • Psihološko savjetovanje za studente
    • Ispitni rokovi i kolokviji
  • Ured za studente i studije
    • Rezultati ispita i kolokvija - AAI@EduHr
    • Oglasna ploča
    • Nastavnički portal
  • Knjižnica i izdanja
    • Knjižnica
    • Izdavačka djelatnost
    • PTFOS izdanja
    • Časopisi PTFOS
      • Croatian Journal of Food Science and Technology (CJFST)
      • Hrana u zdravlju i bolesti
  • Kongresi
    • Ružičkini dani
    • Hranom do zdravlja
    • Voda za sve
    • ISC GREEN
    • Dan mladih istraživača
    • FIB Conference
    • EGC
  • Promo
HOME
DOGAĐANJA
UPISI
WEBMAIL
REPOZITORIJ
STUDOMAT
FACEBOOK
Stručni rad
  • Stručni projekti
  • Uslužne analize
  • Nastavne baze
  • CERT-ING
  • Laboratorij za analizu vina
  • Centar za kvalitetu mesa
  • Laboratorij za ispitivanje kakvoće meda i drugih pčelinjih proizvoda

Tvrtke

Oil production from pepper seeds, a by-product of food processing, by supercritical CO2 extraction
Application of the salt substitutes in the development of low-sodium dairy spread and cheese
Unaprjeđenje tehnologije i standardizacija kvalitete voćnih rakija
Unapređenje postupaka pripreme i konzerviranja voća i povrća za tržište
Prioritetni programi razvitka prerade i skladištenja poljoprivrednih proizvoda
Primjena nusproizvoda prerade rajčice kao funkcionalnog sastojka u razvoju novih proizvod
Unaprjeđenje tehnologije i komercijalizacija tradicionalnih mesnih proizvoda (tmp)
Recepture krmiva otpornijih na rast plijesni i sintezu mikotoksina
Razvoj i unaprjeđenje kapsuliranih proizvoda na bazi ekstrakata bilja
Sušenje slavonskih autohtonih i ekoloških proizvoda
Razvoj novih proizvoda na bazi gljive bukovače
Istraživanje o preradi, skladištenju i čuvanju poljoprivrednih proizvoda
Džem od dubrovačke ljute naranče
Ušećerene – kandirane jabuke
Odluka Fakultetskog vijeća izbor docenta iz područja Prirodnih znanosti, znanstvenog polja kemija

Odluka Fakultetskog vijeća izbor docenta iz područja Prirodnih znanosti, znanstvenog polja kemija

30 Listopad 2025
Odluka Fakultetskog vijeća izbor asistenta iz područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambena tehnologija

Odluka Fakultetskog vijeća izbor asistenta iz područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambena tehnologija

30 Listopad 2025
Rang lista kandidata za upis na doktorski studij Prehrambena tehnologija i nutricionizam u ak. god. 2025./2026., i obavijest o upisu kandidata na studija

Rang lista kandidata za upis na doktorski studij Prehrambena tehnologija i nutricionizam u ak. god. 2025./2026., i obavijest o upisu kandidata na studija

28 Listopad 2025

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku | Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek | F. Kuhača 18, pp 709 | 31 000 Osijek | Hrvatska
Matični broj: 3058204 | OIB: 96371000697 | IBAN: HR17 2500 0091 1020 17142 | tel: +385 (0)31 224 300 | fax: +385 (0)31 207 115
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVA
  • Zaboravili ste lozinku?
  • Zaboravili ste korisničko ime?